Forleden var fillialdirektør Ole. K. Andersen (th), Nordea Grenaa, og Claus Wistoft, formand for Nordeas bankråd, forbi Kolind Svømmebad med en check på 10.000 kroner til Svømmeklubben Delfinen.
11. september 2009 er det slut med Nordea filialen i Kolind.

Forleden var fillialdirektør Ole. K. Andersen (th), Nordea Grenaa, og Claus Wistoft, formand for Nordeas bankråd, forbi Kolind Svømmebad med en check på 10.000 kroner til Svømmeklubben Delfinen. 11. september 2009 er det slut med Nordea filialen i Kolind.

Nordea lukker sin filial i Kolind

11. september er det slut med at lave bankforretninger i Nordeas filial i Kolind. Medarbejderne flytter til Grenaa for at blive en del af det faglige miljø her.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nordea Kolind er snart en saga blot. 11. september er det sidste gang, at Nordeas filial på Bredgade åbner døren for kunderne.
"Det er er korrekt, at vi lukker helt ned i Kolind 11. september, og vi er netop i gang med at orientere vores kunder telefonisk om beslutningen," fortæller fillilaldirektør Ole K. Andersen.
Der er ansat 2.5 medarbejdere i afdelingen i Kolind. De to fuldtidsansatte får ny arbejdsplads i Nordea Grenaa, medens den halve medarbejder, der er kasserer, stopper.

Naturlig udvikling

Ifølge Ole K. Andersen er lukningen i Kolind eller overflytningen til Grenaa, som han vælger at kalde det, en naturlig konsekvens af samfundsudviklingen. Kundernes kan klare de mest presserende bankforretninger hjemme fra skrivebordet via deres bærbare computer. Til gengæld forudsætter kompeksiteten i moderne bankrådgivning, at der er mange kompetencer repræsenteret i den enkelte filial, og det kan være svært, når der kun er 2-3 medarbejdere tilknyttet.
"Jeg ved, at medarbejderne i Kolind glæder sig til at skal arbejde i Grenaa, fordi de her bliver en del af af et fagligt miljø, hvor der er mulighed for at sparre om mange spørgsmål."

Orienteringsmøde i Glassalen

Ejendommen på Bredgade på Kolinds strøg, hvor Nordea holder til, indehaves af Colliers Hans Vestergaard A/S i Aarhus. Det eneste synlige bevis efter 11. september på, at der har været en Nordea filial på stedet vil være pengeautomaten som ind til videre vil forblive på adressen.
"Vi holder et orienterende møde for vores kunder i Kolind området 27. august i Glassalen på Kolind Centralskole, hvor vi vil fortælle mere eksakt om beslutningen og om konsekvenserne," forklarer Ole. K. Andersen, der ikke forventer, at kunderne vil skifte hest eller reagere negativt.
"Nej, jeg tror de vil synes om ideen, fordi de nu kan få optimal rådgivning ved at køre til Grenaa, og det tror jeg, de vil efterspørge."

Nordea på Djursland

På Djursland har Nordea afdelinger i: - Grenaa - Rønde - Ebeltoft - Hornslet - Assentoft

Publiceret 13 August 2009 10:28