Ann-Elisabeth Knudsen rykkede i sommerfestteltet onsdag aften i Ryomgård foran 200 kvindelige tilhørere

Ann-Elisabeth Knudsen rykkede i sommerfestteltet onsdag aften i Ryomgård foran 200 kvindelige tilhørere

200 damer mødte frem til kvindeaften i Ryomgård

Onsdagens kvindeaften ved sommerfesten i Ryomgård blev et tilløbsstykke. 200 damer fra nær og fjern havde løst billet til arrangementet, hvor hjerneforskeren Ann-Elisabeth Knudsen fortalte om forskellene på mænd og kvinder.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Fantastisk," kommer det spontant fra Gitte Steinhauer Krogh fra Sommerfestudvalget i Ryomgård om onsdagens kvindearrangement med hjerneforskeren Ann-Elisabeth Knudsen.
200 damer mødte frem i det tætpakkede telt på festpladsen ved IFMs klubhus, og de fik en oplevelse med en Ann-Elisabeth Knudsen som i halvanden time formåede holde et fast greb om tilhørerne, medens hun strøede om sig med pointer om mænd og kvinders gøren og laden.
"Vi havde budgetteret med et fremmøde på 160 gæster, men vi kunne ret hurtigt se, at der var behov for flere pladser i teltet, så det fik vi løst," siger Gitte Steinhauer Krogh.
Der var tilhørere fra mange egne af Østjylland, og alle mødte selv frem med madkurv. Øl og vin kunne købes i teltet, hvor baren blev passet af mænd!

160 pladser til borgerballet

Til lørdagens borgerbal i festteltet er der solgt 130 billetter. Der er plads til 160 gæster i teltet, hvor duoen "To - for en ti'er" leverer musikken.
Laila Horsdal fra sommerfestudvalget laver maden, og i udvalget er der enighed om at lave mad til 160 gæster, fordi der er i dagene op til traditionelt ringer folk, der gerne vil være med, men som ikke kom ud af starthullerne tidsnok.

Født 1960 Lektor i dansk og psykologi, forfatter og foredragsholder - med speciale i børns hjerner, læring og udvikling. Har bl.a. skrevet bøgerne, Hallo - Er der hul igennem. Dit barns hjerne 0-18 år. Seje drenge og superseje piger. Hjerne og hjerte hos de 10-18 årige. Neuropsykologi og hjerneforskning har siden universitetet været Ann-Elisabeth Knudsens hovedinteresse. Viden om hjernens udvikling og funktion har stort set været hendes arbejdsfelt siden. Ann-Elisabeth Knudsen har i en årrække fungeret som konsulent på skoler, hun holder foredrag og skriver bøger. Kilde: www.dr.dk

Publiceret 13 August 2009 09:38