Foto: Mogens Greve

Foto: Mogens Greve

Debat:

SF'er i Kaj Holgers fodspor

Formand for Natur, Teknik og Miljøudvalget, Carsten Bech (R), svarer på Niels Viderøs læserbrev om byggesagsbehandlingen i Syddjurs Kommune.

Af
Af Carsten Bech

(R)

Formand for Natur Teknik og Miljø i Syddjurs Kommune

"Niels Viderø dit angreb på ledelse og personale i Syddjurs Kommune er meget useriøst, og ikke fremmende for noget som helst.
Min første anke er at du som byrådskandidat for Socialistisk Folkeparti, ikke markere dette. Angribes kommunens personale, er det mindste vi kan forlange at det bliver gjort med åben pande.
Niels, du ved udmærket, at antallet af byggesagsbehandlere har været reduceret med ca. 30% i en længere periode. Det kan selvfølgelig mærkes på antallet af sager, der ekspederes. Sidste måling på produktiviteten viser at hver sagsbehandler behandler 185 sager årligt, det er meget højt målt mod 160 – 170 i mange andre kommuner. Der er nu taget hånd om at ansætte mere personale.
Din kommentar om, at arbejde kvikkere er malplaceret, men også udtryk for en ledelsesstil fra 1950 og 60,erne. Bedst beskrevet ved Kaj Holger i "Krønikken".
Jeg kan forsikre at både ledelse og personale arbejder hårdt og effektivt på at nedbringe sagsbehandlingstiden og skulle vi så ikke lade dem få arbejdsro!"

null

Publiceret 09 August 2009 20:15