I dag har kunder i Hornslet adgang til deres postbokse fra kl. 06.30. Efter at have varslet senere åbning kl. 08.00, overvejer Post Danmark nu dette endnu en gang efter henvendelse fra Lokalavisen.

I dag har kunder i Hornslet adgang til deres postbokse fra kl. 06.30. Efter at have varslet senere åbning kl. 08.00, overvejer Post Danmark nu dette endnu en gang efter henvendelse fra Lokalavisen.

Postboksene i Hornslet åbner senere

Post Danmarks har meddelt sine kunder i Hornslet, at der fra 17. august bliver senere adgang til postboksene i Hornslet.

Af
Af Mogens Greve

Post Danmark flytter postcentrene i Hornslet og Skødstrup sammen i et nyt postcenter på Holmagervej 1B i Hornslet.
Mens der i dag er adgang til postboksene i postcentret på Tingvej kl. 06.30, vil der i det nye postcenter på Holmagervej 1 B efter planen først være åbent fra kl. 08.00.

Driftsmæssige hensyn

Proceschef ved Post Danmark, Gordon Dalsgaard, fortæller, at ændringen af åbningstiden skyldes driftsmæssige hensyn for at optimere arbejdsgangen.
"Det har altid været sådan, at vi først lover posten færdigsorteret fra kl. 08.00, og sådan bliver det også i det nye postcenter".
Det skyldes sikkerhedsmæssige årsager, at der ikke er adgang til postboksene døgnet rundt.

Tager sagen op

Selv om posten først loves færdigsorteret kl. 08.00, benytter nogen sig alligevel i dag af muligheden for tidlig afhentning af den post som er klar.
Desuden vil nogen gerne have mulighed for at hente posten tidligt næste dag, hvis man en dag har været forhindret i at tømme postboksen.
"Jeg kan godt se, at den senere åbningstid kan være lidt uheldig for nogen, og på baggrund af Lokalavisens henvendelse vil jeg tage sagen op men henblik på at ændre den planlagte åbningstid til postboksene kl. 08.00 hen i retning af den nuværende åbningstid kl. 06.30, lover Gordon Dalsgaard.

En forespørgsel fra Post Danmark til kunderne i Skødstrup og Mørke viser, at de ikke ønsker deres postbokse flyttet til Hornslet. Derfor sker der ingen ændringer i Mørke, mens postboksene i Skødstrup pr. 1/9 flyttes fra det lukkede postcenter til Carlsen Super Best i Løgten - med åbningstid kl. 08.00.

Publiceret 09 August 2009 08:45