Debat:

Flyt papirerne kvikkere, tak!

Lokale bygherrer og byggefolk kan med rimelighed forlange, at det kommunale embedsapparat bliver kvikkere til at flytte papirerne på skrivebordet.

Af
Af Niels Viderø

Rosenholmvej 30

Hornslet

"Nu er den gal igen med byggetilladelserne i Syddjurs Kommune. Det tager mindst tretten uger at få svar fra kommunen på en ansøgning om byggetilladelse. Det er ubegribeligt, at det skal tage så lang tid. Især da den kommunale administration ikke længere skal foretage en egentlig byggesagsbehandling, når det gælder almindelige byggetilladelser til parcelhuse og lignende. Sådan har det været siden 1. januar i år, da en ændring af reglerne trådte i kraft.
Lokale bygherrer og byggefolk kan med rimelighed forlange, at det kommunale embedsapparat bliver kvikkere til at flytte papirerne på skrivebordet. I nabokommuner, som Syddjurs med rimelighed kan sammenligne sig med, tager det blot nogle få uger at ekspedere denne simple type sager. Og borgerne i Syddjurs savner en ordentlig forklaring fra kommunens ledelse på, at det kommunale serviceniveau netop hos os skal være så ringe. Uden omsvøb og bortforklaringer, tak! "

Publiceret 05 August 2009 09:38