Norddjursland hærget af værktøjstyve

Mindst otte kassebiler opbrudt tirsdag nat af tyve i stjålet transporter.

Af
Af Martin Schultz

Det har væren en varm tirsdag nat hvad indbrud i håndværkerbiler efter værktøj angår. Politiet fik første alarm natten til tirsdag ved firetiden, da et vidne anmeldte mistænkelige forhold ved et værksted på Energivej i Grenaa. Der har muligvis været tale om et indbrugsforsøg. De ukendte gerningsmænd efterlod sig en VW Passat, som var stjålet i Hobro dagen før. De kørte med høj fart fra stedet i en hvid VW Transporter, som viser sig at være stjålet på Øster Alle i Grenaa samme nat efter kl. 20.00.

Ejermanden løb efter tyvene

Politiet sætter epsioden i Grenaa i forbindelse med indbrud i et par biler på P. Madsens Vej i Ramten samme nat kl. 04.15. Her er to håndværkerbiler blevet brudt op og en af ejerne har set en hvid VW Transporter køre fra stedet.
"Et indbrud på P. Madsen Vej blev opdaget af en af ejerne. Han løb efter gerningsmændene, som smed noget af det stjålne værktøj fra sig under flugten," fortæller kriminalassistent Gert Nørholm, Grenaa Politi.

Tyverierne er organiserede

Politiet har modtaget anmeldelse om, at der også i Selkær var blevet opbrudt to biler i samme tidsrum.
Der har også været indbrud i tre biler i Glesborg og en i Ørum.
Udbyttet ved indbruddene i bilerne er væsentligst professionelt værktøj.
Grenaa Politi anser tyverierne for at være organiserede og at de formentlig har sammenhæng med den række af værktøjstyverier, som i den seneste tid er foregået flere steder i Østjylland.

Publiceret 05 August 2009 11:23