Den tidligere KPI'er Sebastian Konrad er med på AGFs U-17 hold, der mandag spiller træningskamp på Kolind Stadion mandag 10. august mod AAB. Det samme gør klubbernes respektive U-19 hold.

Den tidligere KPI'er Sebastian Konrad er med på AGFs U-17 hold, der mandag spiller træningskamp på Kolind Stadion mandag 10. august mod AAB. Det samme gør klubbernes respektive U-19 hold.

AGF og AAB mødes på Kolind Park

Mandag 10. august spilles der eliteungdomsfodbold på Kolind Stadion. AGFs U-17 og U-19 mandskaber møder AABs respektive.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Flere spillere fra den absolutte elite i dansk ungdomsfodbold er med, når AGF og AAB krydser klinger på Kolind Park mandag 10. august. De to klubbers respektive U-19 og U-17 hold har aftalt indbyrdes træningskampe.
AGF kontaktede Kolind-Perstrup (KPI) for at forespørge om mulighederne for at benytte klubbens baner til formålet, og KPIs fodboldledelse svarede naturligvis positivt på henvendelsen.
U-19 består af spillere fra årgangene 91 og 92, medens U-17 henter spillere fra årgangene 93 og 94.

Flere spændende navne

I både AGFs og AABs trupper er der flere spillere som allerede har sat deres fingeraftryk på diverse unglandshold, så der bliver tale om fodbold på absolut højeste eliteniveau på Kolind Stadion mandag aften.
Med i AGFs U-17 trup er den tidligere KPI-spiller Sebastian Konrad, der rykkede til storklubben for tre år siden. Sebastian Konrad er netop rykket op i U-17 truppen og skal nu til at etablere sig her.

Nachspiel med frikadeller

Klubhusbestyrer i KPIs klubhus, Knud Jensen, skal efter kampene beværte de to holds spillere i klubhuset.
"AGF har bedt mig om at servere frikadeller til 80 mennesker efter kampen, og vel at mærke frikadeller som er lavet efter min særlige opskrift," fortæller Knud Jensen, der sidste år mæskede ganerne hos SAS Liga spillerne i AGF med netop frikadeller i forbindelse med åbningskampen på Kolind Park, og det har man ikke glemt i storklubben. Så nu skal ungdomsspillerne også have den oplevelse.

Sebastian Konrad

Navn: Sebastian Konrad Alder: 14 Hold: U 15 M (Nu U-17, red.) Favoritplads: Angriber Min største fodboldkvalitet: Hurtighed Favoritspiller, AGF: Dennis Høegh Favoritspiller, verden: Christiano Ronaldo Udenlandsk favoritklub: Liverpool Livret: Pandekager Bedste skolefag: Engelsk

Publiceret 05 August 2009 10:35