Nørager kan med en sejr over Grenaa IF på hjemmebane lørdag rykke op i Serie 2.

Nørager kan med en sejr over Grenaa IF på hjemmebane lørdag rykke op i Serie 2.

Seriefodbold:

Bråvallaslag i vente lørdag på Nørager Stadion

Tre hold kan rykke op fra den lokale Djurslands-kreds i Serie 3 - Stenvad, Grenaa IF og Nørager B. De to sidste mødes i en ægte topkamp lørdag klokken 13.30 på Nørager Stadion.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der bliver rykind af publikum lørdag på det lille og hyggelige Nørager Stadion på lørdag, når hjemmeholdet og Grenaa IF mødes i sidste spillerunde i serie 3. Kampen gælder oprykning til Serie 2, og umiddelbart står GrenaaIF med de bedste kort på hånden, fordi holdet vandt ugens midtugekamp mod allerede nedrykningsdømte TRIF med 3 - 0, og dermed lagde sig i spidsen af rækken med 41 point for 21 kampe. På andenpladsen følger Stenvad med 40 point, medens Nørager på tredjepladsen har 39 point.
Stenvad møder ude Aastrup/Hammelev, der med en sejr kan sikre sig overlevelse i Serie 3 efter en god slutspurt.

Mange muligheder

Det bliver spændende timer lørdag eftermiddag for alle tre tophold, og der er mange mulige scenarier:
1. Vinder Grenaa over Nørager - rykker Grenaa og Stenvad op - og det uanset om Stenvad taber i Aastrup/Hammelev.
2. Vinder Nørager over Grenaa og Stenvad spiller uafgjort i Aastrup/Hammelev - slutter Grenaa og Stenvad begge med 41 point. Holdene står lige indbyrdes, men Stenvad rykker op sammen med Nørager, fordi har holdet har bedste målscorere.
3. Spiller Grenaa og Nørager uafgjort og Stenvad taber i Aastrup/Hammelev, slutter Nørager og Stenvad lige. Sker det rykker Nørager op sammen med Grenaa IF og efterlader Stenvad med sorteper, fordi Nørager er bedst indbyrdes i forhold til Stenvad.
4. Vinder Nørager over Grenaa, medens Stenvad taber i Aastrup/Hammelev - rykker Nørager og Grenaa IF op.

Nørager uden Lasse Jensen

Nørager må i topkampen undvære holdets topscorer Lasse Jensen, der sidder ude med karantæne. Det svækker Nørager-mandskabet som til gengæld har det med at spille over evne, når holdet tørner ud i egen hule. Holdet er velorganiseret med målmand Rene Jeppesen, midtstopper Ole Jensen, den centrale midtbanemotor Kasper Sortkjær og Lasse Jensens tvillingbror, Michael Jensen, som nøglespillere.
Desuden har holdet i kantspillerne Martin Rytter og Daniel Sortkjær et par typer, der kan udfordre modstandernes backs.
Lykkes det Nørager at vinde over forårets hold i Serie 2, Grenaa IF, bliver der fest i den lille by, og den vil vare et par dage.
Kampen dømmes af rutinerede Bo Rasmussen, Grenaa.


Publiceret 17 June 2009 19:54