Publikum og underholdere gik arm i arm

Publikum og underholdere ved årets Rosenholm Festival gik vanen tro arm i arm og føjede i fællesskab weekendens festival til endnu en i den lange række af succeser.

Af
Af Mogens Greve

Det kom flere gange tydeligt til udtryk, at solisterne nød publikum lige så meget som de talrige gæster nød det vidtspændende program og de meget forskellige aktører ved weekendens Rosenholm Festival.
Lige fra Tonny Trifolikum til Elsigs Trio, Niels Skousen, Brinck og Abbatizers.

Danmarks gratiste

Rosenholm Festival er utvivlsomt en af Danmarks mest gratis festivaler, og det er også et stort spørgsmål, om der findes andre med så stor en variation af kunstnere og underholdning.
Hvor mange andre steder vil så mange unge overhovedet nærme sig en festivalplads på et så lille område, hvor blandt andet et kirkekor og et pensionistorkester er blandt hovednavnene?
Det lykkedes igen i år for arrangørerne at sammensætte et program som gjorde, at generationerne flere gange flyttede pladser fra det ene telt til det andet - eller blandede sig med hinanden.

Gjort til skamme

At der så også var Lions cykelløb med rekorddeltagelse på næsten 80 cykelryttere, bogmarked, loppemarked og ungdomsskoleaktiviteter gjorde bare det hele endnu mere forvirrende - og helhedsskabende.
Skeptikere blev gjort til skamme i deres forudsigelse om, at fodboldlandsholdet ville trække folk hjem i stuerne - Brinck fyldte teltet mens kampen blev spillet.
På scenen konstaterede konferencier Gert Møberg Jørgensen tørt, at fadøl jo ikke drikker sig selv. Publikum forstod hentydningen - eksempelvis var lørdag aften en af de travleste i baren nogensinde.

null

Publiceret 08 June 2009 14:11