Hvorfor undskylder SF en lukning af Feldballe skole, men ikke lukningen af Bauneskolen og Ugelbølle Skole. Det spørger Venstres borgmesterkandidat Claus Wistoft om i dette indlæg.

Hvorfor undskylder SF en lukning af Feldballe skole, men ikke lukningen af Bauneskolen og Ugelbølle Skole. Det spørger Venstres borgmesterkandidat Claus Wistoft om i dette indlæg.

Skolestrukturdebat:

SF Syddjurs vasker hænder

Af
Af Claus Wistoft Borgmesterkandidat for Venstre:

"Det er da rystende at læse Eigil Holm Nielsens indlæg om hvordan de " store slog de små " ,

Lad mig først slå fast at: Skolestrukturændringer er afgjort noget af det sværeste man kan komme ud for som kommunalpolitiker - beslutninger hvor økonomisk ansvarlighed og følelser skal forenes - er totalt op ad bakke men desværre nødvendige.
Herefter kan man læse at Eigil Holm Nielsen ( SF ) undskylder overfor Feldballe skole
hvad med Nimtofte og Ugelbølle skole har du ikke glemt dem Eigil nå nej, SF stillede jo selv forslag om at lukke disse skoler, så de fortjener ikke en undskyldning. Det kunne jo føre ens tanker hen til om SF har særinteresser på Feldballe skole eller om SF bare ikke kan overskue hele kommunens skolestruktur på en gang.Det der virkelig kan undre en V mand som undertegnede, at SF stolt signalerer ansvarlighed ved deltagelse i budget og økonomisk genopretningsplan men når det kommer til tiltag for at overholde indgåede aftaler er man langt væk og lader andre stå med ansvaret det er kommunalpolitik når det er værst.
Det er for nemt for SF at være med til vedtagelsen af et budget når SF efterfølgende friholder sig for ansvaret for at holde budgettet.
Jeg kan kun opfordre SF til at se længere end den skole som står dem nærmest
hvis man da vil være en troværdig og ansvarlig samarbejdspartner i byrådet."
Publiceret 06 June 2009 16:42