Det lykkedes tilsyneladende ikke i denne omgang at finde en ny halinspektør til Kolind Hallen.

Det lykkedes tilsyneladende ikke i denne omgang at finde en ny halinspektør til Kolind Hallen.

Halinspektørkabale gik ikke op i Ryomgård og Kolind

Det er tilsyneladende ikke lykkedes at finde en halinspektør til Kolind Hallen, fordi vedkommende man havde inde i billedet sprang i målet. Derfor tyder meget på, at den nye mand i Midtdjurshallen skal dobbeltjobbe i en periode.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Formand for bestyrelsen i Kolindsunds Venner, Jesper Nielsen, 44, med bopæl i Ryomgård overtager hvervet som halinspektør i Midtdjurshallen 1. august 2008.
Men det er muligt, at han også i et par måneder skal varetage hvervet i Kolind Hallen. Det fortæller han til Lokalavisen.
"Jeg er blev spurgt om jeg også vil påtage mig hvervet i Kolind Hallen i et par måneder, og det overvejer jeg lige nu," fortalte Jesper Nielsen til Lokalavisen fredag eftermiddag.
Lokalavisen forsøgte fredag forgæves at komme i kontakt med chefkonsulent Frank Reeckmann, Syddjurs Kommune, som har varetaget ansættelsen af de to halinspektør i Midtdjurshallen og Kolind Hallen, der begge er kommunale, men det er planen, at de begge skal overgå til at være selvejende institutioner, når et par store idrætsprojekter i både Ryomgård og Kolind er så langt fremme, at de kan skydes af.

Sprang i målet

Repræsentanter for det lokale foreningsliv har været med til jobsamtalerne i både Ryomgård og Kolind. Lokalavisen erfarer, at den fortrukne kandidat i Kolind Hallen sprang i målet på et afklarende møde torsdag. Det er derfor Jesper Nielsen nu kommer ind i billedet som en mellemløsning i Kolind Hallen, indtil en ny mand eller kvinde vil kunne tage over 1. oktober 2008 efter et genopslag af stillingen.
Der var 29 ansøgere til de to halinspektørstillinger, som er blevet ledige, fordi Egon Pedersen stopper sit mangeårige virke som halinspektør pr. 31. juli 2008 for at gå på pension. Egon Pedersen startede i Kolind Hallen, da den stod færdig for mere end 25 år siden, og han overtog midtvejs i 90'erne også hvervet i Midtdjurshallen.
Egon Pedersen stopper dog noget før, idet han skal have afviklet noget ferie, inden han takker af.
I forbindelse med den populære halinspektørs afgang planlægger Syddjurs Kommune at holde en afskedsreception. Datoen er en endnu ikke fatstsat.

Publiceret 06 June 2009 10:46