DEBAT Kvalitetsmusik koster

Af
Af Lars Schmidt

formand for IF Ådalen

Som arrangører af koncerten med Søren Sko og Poul Krebs i Ådalshallen d. 16. maj, er vi naturligvis både stolte og glade for de mange positive kommentarer, vi har modtaget efter afholdelse af arrangementet.
Det varmer og giver os mod på at prøve at gå nye veje i arbejdet med at skabe gode fælles-oplevelser i lokalområdet.

Først skal vi dog komme med en korrektion.
I et læserbrev i Lokalavisen 26. maj anfører skribenten, at Søren Sko og Poul Krebs spillede koncerten uden at modtage honorar. Det er ikke korrekt.

En koncert med to topprofessionelle rockbands i en idrætshal stiller store krav til både musikerne og de tekniske installationer i form af lyd- og lysanlæg.
Takket være støtte fra sponsorer (lokale pengeinstitutter, PN Auto, Vilomix, Lime, El-Con, Hornslet og Rosenholm El) lykkedes det at skaffe de økonomiske midler, der sammen med entreindtægterne har gjort os i stand til at betale enhver sit. Herunder også honorar til de to bands, der leverede en veloplagt og professionel præstation.
Koncerten gav på trods af fin opbakning dog et mindre underskud på ca. 8.500 kroner som dækkes at IFÅ og Ådalshallen.

Vi har helt sikkert mod på at gentage succesen. Hvis det er muligt at samle en tilsvarende opbakning fra sponsorer og frivillige i lokalområdet, vil vi gerne forsøge at gentage arrangementet på et senere tidspunkt.
Sandsynligheden for, at også Søren Sko og Poul Krebs bakker op om den ide, er formentligt lidt større, når de får løn for at gå på arbejde. Det synes vi er fair.

Publiceret 05 June 2009 09:05