Fra venstre er det: Daniel Nielsen, Mads Damgaard Møller Jensen, Benjamin Hovgaard Jakobsen, Christian Dahl Andersen, Rene Overholdt Jeppesen og Ronni August Jeppesen. De labre damer på billedet spillede ikke med men kom med på billedet for at flytte fokus fra de skæve mandeben.

Fra venstre er det: Daniel Nielsen, Mads Damgaard Møller Jensen, Benjamin Hovgaard Jakobsen, Christian Dahl Andersen, Rene Overholdt Jeppesen og Ronni August Jeppesen. De labre damer på billedet spillede ikke med men kom med på billedet for at flytte fokus fra de skæve mandeben.

Auning spillere flot placeret i Ekstra Bladets Nations Cup

Seks spillere fra Aunings jyllandsseriehold præsterede til andenplads ved en kvalifikationsrunde i Ekstra Bladets Nations Cup.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Halvdelen af spillerne på Aunings jyllandsseriehold varmede op til udekampen mod Frederikshavn 2. pinsedag ved at deltage i en kvalifikationsrunde i Ekstra Bladets Nations Cup i Aalborg.
Daniel Nielsen, Mads Damgaard Møller Jensen, Benjamin Hovgaard Jakobsen, Christian Dahl Andersen, Rene Overholdt Jeppesen og Ronni August Jeppesen gjorde det så fremragende, at de opnåede en andenplads ved stævnet efter kun at have tabt en kamp.
Spillernes indsats blev belønnet med flotte præmier og en invitation til finalestævnet lørdag på Amager. Spillerne får rejsen betalt.
Om det var den perfekte opladning til kampen i fiskerbyen Frederikshavn 2. pinsedag, vil altid kunne diskuteres, men ikke desto mindre vandt Auning også denne kamp med 1 - 0 på et mål scoret af Ronni August Jeppesen.

Hjemmekamp Grundlovsdag

Auning møder Grundlovsdag rækkens nummer 3, Kjellerup, på hjemmebane. Kampen begynder klokken 14.
Kjellerup, der trænes af den tidligere Silkeborg og Viborg spiller Henrik Kastbjerg, skal vinde sine tre sidste kampe for at sikre sig direkte oprykning til Danmarksserien.
En trejdeplads i Jyllandsserien kan dog resultere i deltagelse i oprykningsspil: Det vil sige, at den bedste treer i de to Jyllandsseriekredse spiller den 24. juni mod nr. tre i Sjællandsserien, vinderen rykker direkte op i Danmarksserien. Taberen spiller den 27. juni mod taberen af kampen mellem nr. to i Københavnsserien og nr. to i Fynsserien om den sidste oprykningsplads.
Kjellerup har som målsætning, at førsteholdet i 2012 skal spille med i 2. division og andetholdet i Jyllandsserien.

Ekstra Bladets Nations Cup

Finalen ved nationen cup 2009 spilles på Amager lørdag 6. Juni, med kampstart kl. 11.00 og afsluttes ca. kl. 17.30. Ved finalestævnet deltager der i alt 24 hold. Disse hold, er de bedste hold fra de 6 regionsstævner: Odense, Ringsted/Benløse, Amager, Albertslund, Aalborg og Århus. Ved finalestævnet vil der blive et indledende puljespil med 6 hold i 4 puljer. De 4 bedste fra hver pulje går videre til 1/8 dels-finalen.

Publiceret 05 June 2009 09:00