Hornslet Hallerne stopper med halballer for unge

Efter at det seneste halbal for unge i Hornslet Hallerne gav underskud, overvejer halbestyrelsen helt at stoppe med baller.

Af
Af Mogens Greve

Mens man i Midtdjurs har planer om at investere flere penge i efterårs- og julebal for at trække flere mennesker til, har Hornslet Hallernes bestyrelse foreløbig ingen planer om igen at arrangere halballer for de unge.

Satte penge til

For bare 3-4 år siden tjente Hornslet Hallerne omkring 100.000 kroner på at holde påske- og pinseballer, men det er slut nu.
"Ved vores seneste halbal forsøgte vi os med levende musik, og det satte vi en hel del penge til på," fortæller formanden for bestyrelsen i Hornslet Hallerne, Gert Jakobsen.
"Derfor overvejer vi helt at stoppe med halballer for de unge, og vi har ingen aktuelle planer om igen at afholde ungdomsballer."

Heller ikke sommerfestbal

Gert Jakobsen fortæller, at halbestyrelsen lige nu overvejer at fejre den første hals 40-års fødselsdag med en jubilæumsfest til efteråret.
I det seneste nummer af Hornslet IF's medlemsblad kan man læse, at foreningen ikke afholder sommerfest i år - og således heller ikke sommerfestbal.

Publiceret 01 June 2009 08:45