Richard Volanders udmelding om, at han igen ville gå efter at blive Venstres borgmesterkandidat i Syddjurs tog fusen på flere læsere.

Richard Volanders udmelding om, at han igen ville gå efter at blive Venstres borgmesterkandidat i Syddjurs tog fusen på flere læsere.

En 1. april spøg som flere gik på med krum hals

Richard Volanders udmelding om, at han igen var klar til at trække i trøjen som Venstres borgmesterkandidat, var naturligvis "en ren 1. april spøg"

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tidligere Rosenholm borgmester Richard Volanders velkendte humoristiske sans fornægtede sig ikke, da Lokalavisen/Adresseavisen kontaktede ham med henblik på at lancere en 1. april historie af de store med ham som hovedperson - her på siden naturligvis. Den var han med på, og derfor kunne læserne fra morgenstunden fundere over om der nu også var et gran af salt i historien om Volanders kovending og lyst til påny at blive Venstres borgmesterkandidat.
Det var der ikke, men flere dumpede i og troede på historiens sandfærdighed. Det er vi naturligvis ikke kede af på redaktionen.
Venstres kommuneforenings formand, Finn Prang Andersen, havde fået historien refereret, men da han kender til Richard Volanders humoristiske sans, havde han lugtet lunten, og derfor kunne han indlede onsdagens opstillingsmøde på Europahøjskolen med en anden 1. april historie: "Forsvarsminister Søren Gade har kontaktet mig angående situationen i Afghanistan som nu er så alvorlig, at det næste træk fra dansk side blive at sende Frelsens Hær til det urorhærgede land."

Publiceret 01 April 2009 23:00