Rougsø KFUM måtte undvære træner Hans Jørgen Jensen i søndagens kamp mod JAI i Annekshallen i Århus.

Rougsø KFUM måtte undvære træner Hans Jørgen Jensen i søndagens kamp mod JAI i Annekshallen i Århus.

Rougsø KFUM tabte efter svag start

JAI fra Århus kom afgørende foran i kampens start og vandt sikkert med 35-26 i kvindernes 3. division i håndbold.

Af
Af Martin Schultz

Et svækket Rougsø KFUM måtte undvære to stamspillere og en arbejdsramt træner Hans Jørgen Jensen på bænken i den svære udebanekamp mod top fire holdet JAI. Holdets normale playmaker Jannie Mikkelsen er ude resten af sæsonen på grund af lykkelige omstændigheder og kunne derfor passende overtage ansvaret på bænken i trænerens fravær. Samtidig måtte holdet også undvære fysisk stærke Louise Kempel. ”Vi kom skidt fra start og var efter 12 minutter bagud med 8-3. De hurtige JAI-spillere straffede konsekvent vores tekniske fejl i angrebsspillet og bragte sig derfor meget tidligt afgørende foran,” fortæller Rougsø KFUM topscorer Tina Hørning. Selvom Rougsø spillerne fik stabiliseret deres spil i resten af første halvleg til en pausestilling på 15-9 til JAI, så kunne de ikke hale ind på den århusianske føring.

Rougsø holdt humøret højt

Rougsø KFUM spillerne mistede ikke humøret og fortsatte tålmodigt med at opbygge deres spil. De kunne dog ikke hindre JAI i at udbygge føringen i anden halvleg. ”Vi tabte til et bedre hold. Men vi kommer derfra på en god måde,” siger Tina Hørning. Hun var Rougsøs bedste skytte i dagens kamp med ni mål. Bagspilleren Camilla Meineche blev i Louise Kempels fravær skubbet ind på stregen i kvitterede med fem mål. Også Majbritt Mikkelsen scorede fem mål, Karen Rasmussen lavede tre mål, mens Ida Laursen og Marlene Jensen blev noteret for hver to mål.

Tina Hørning blev topscorer for Rougsø KFUM med ni mål.

Tina Hørning blev topscorer for Rougsø KFUM med ni mål.

Revanche mod Grenaa

Næste søndag bliver der lokalopgør i Rougsøhallen i Ørsted, når Grenaa IF kommer på besøg. Mens damerne fra Rougsø KFUM ligger lunt i midterfeltet i 3. division, ligger Grenaa IF sidst i tabellen med kun fire point med svindende håb om at redde livet i rækken. ”Vi har revanche til gode efter den uafgjorte kamp i Grenaa før jul,” siger Tina Hørning om næste søndags lokalopgør.

Publiceret 01 March 2009 18:05