Den gamle Hornslet-dreng, Dennis Holck Petersen, scorede lørdag aften ved Danish Music Awards 2009

Den gamle Hornslet-dreng, Dennis Holck Petersen, scorede lørdag aften ved Danish Music Awards 2009

Gammel Hornslet-dreng modtog Danish Music Award

Instruktøren Dennis Holck Petersen, der har en fortid i Hornslet, modtog en Award for Årets Danske Musikvideo sammen med Thomas J. Mikkelsen..

Af
Af Lars Norman Thomsen

Instruktørerne til musikvideoen til rap duoen UFO Yephas "Næh Næh" blev lørdag aften hyldet ved den årlige seance, Danish Music Awards, lørdag aften.
Thomas J. Mikkelsen og Dennis Holck Petersen er navnene bag Årets Danske Musikvideo.
Dennis Holck Petersen har tidligere boet i Hornslet og siddet i bestyrelsen for Biograf- og Kulturhuset Kom-Bi.


Det Perfekte Kup

I 2008 var Dennis Holck Petersen aktuel med sin spillefilmdebut Det Perfekte Kup, som handler om fire fyre, Sonny, Richael, Patric og Steen, der alle har ambitioner om at begå det perfekte kup. Desværre kan de ikke helt blive enige om planen, og det ender i det totalt mislykkede kup, hvor tre af dem må ind bag tremmer.
Dennis Holck Petersen har også blandst andet nstrueret novellefilmen Perker, en film, som nu er fast undervisningsfilm på 7.-9. klassetrin i de danske folkeskoler. Derudover har han instrueret en del musikvideoer og reklamefilm. I 2003 modtog han kunstfondens arbejdslegat med henblik på videreudvikling af talent og nye projekter.

"Næh Næh"

Yephas "Næh Næh" har hooklines som: "Tror du selv du kan fuck rundt med Yhepa Yep Tror du selv du kan fuck rundt med U til det F Tror du selv du kan komme herhen så hold din (Hey) Tror du selv du kan fuck rundt - Næh Næh"

Publiceret 01 March 2009 08:10