Nuværende håndboldformand i IF MIdtdjurs, Dan E. Föh, har nu endelig besluttet sig for at stoppe i bestyrelsen.

Nuværende håndboldformand i IF MIdtdjurs, Dan E. Föh, har nu endelig besluttet sig for at stoppe i bestyrelsen.

IF Midtdjurs:

Samlet håndboldbestyrelse kan være på vej væk

Søndag aften mødes håndboldbestyrelsen i IF Midtdjurs ekstraordinært for at afklare, hvordan stuationen ser ud forud for generalforsamlingen onsdag 18. februar.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"For mig selv er der ingen vej tilbage. Jeg har besluttet mig for at stoppe, og det kan jeg gøre med god samvittighed, fordi jeg på sidste års generalforsamling trådte til som afløser for den tidligere formand som forlod bestyrelsen et år før tiden," siger Dan E. Föh, håndboldformand i IF Midtdjurs.
Ifølge Föh kan de øvrige fire i bestyrelsen, næstformand Morten Jacobsen, kasserer Niels Broni samt Kirsten Nielsen og Anette Broni også være på vej væk.
"Reelt er det kun Morten Jacobsen og jeg, der er på valg, men som situationen er nu, kan det meget vel vise sig på søndagens ekstraordinære bestyrelsesmøde, at alle vil gå," siger Dan E. Föh.

Ingen vej tilbage

Dan E. Föh annoncerede allerede i oktober 2008 på et møde i hovedafdelingen, at han trak sig på forårets generalforsamling.
Dengang sagde han, at han følte det svært at agere formand i en bestyrelse som var tilhænger af at drøfte småting og ikke de store linier.
Siden trak han lidt i land og udarbejdede et oplæg til en fremtidig struktur for håndboldafdelingen, hvor en bestyrelse på tre mand skulle udgøre den daglige ledelse og en række underudvalg tage sig af de praktiske gøremål som en håndboldafdelings hverdag er så rig på.
"Mit oplæg er der opbakning til i bestyrelsen, føler jeg, men når jeg alligevel vælger at trække mig, hænger det ganske enkelt sammen med, at vi alligevel ser meget forskelligt på en lang række ting i bestyrelsen, og det gør det for svært at føre beslutninger ud i livet," siger Dan E. Föh.

Udmelding på generalforsamlingen

Ifølge Dan E. Föh vil de øvrige fire forlade skansen, fordi de ikke mener, det er muligt at finde en ny håndboldformand igen-igen med så kort varsel.
"På mødet søndag aften vil jeg appellere til, at de, der ikke er på valg, lige tænker sig om og sidder valgperioden ud, så håndboldafdelingen kan drives videre," siger Dan E. Föh.
Han har endnu ikke orienteret hovedafdelingen om den spændte situation.
Lokalavisen ville gerne have haft en kommentar til udviklingen i håndboldafdelingen fra de mangeårige ledere i håndboldafdelingen, Anette og Niels Broni, men det har ikke været muligt.

null

Publiceret 14 February 2009 12:36