Glesborg:

Ung mand slået med baseballbats og truet på livet

En 22-årig mand fra Glesborg blev fredag aften opsøgt af tre andre unge, som ville udrede et tilsyneladende gældsforhold ved at bruge basebalbats og komme med verbale trusler.

Basebalbats, køkkenknive og hammerskafter var de våben, som politiet fredag aften kort før midnat fandt i bagagerummet i en bil ved Bønnerup Strand.
I bilen var der tre unge mænd, som inden da havde været på besøg på en adresse i Glesborg, hvor de opsøgte en 22-årig mand med det formål at inddrive penge fra et gældsforhold.
Den 22-årige, som er fra Glesborg men var på besøg på den pågældende bopæl, blev slået med de medbragte baseballbats og truet verbalt på livet.
Politiet blev efterfølgende tilkaldt, og fik held til at stoppe trioen ved Bønnerup Strand, hvor det lykkedes den ene at undslippe, medens de to andre, 18 og 21 år, blev anholdt.
Politiet kender tredjemandens identitet, oplyser vagthavende ved Østjyllands Politi.
De to unge blev lørdag formiddag varetægtsfægnslet efter at være blevet fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers, hvor sigtelsen lød på såkaldt kvalificeret vold. Kvalificeret vold er den vold, der vedrører straffelovens § 245, stk. 1, og som omhandler et legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.
Ingen af de involverede er i forvejen kendt af politiet, oplyser vagthavende.

Publiceret 14 February 2009 10:06