Akupunktur Mette Zeuthen, Kolind, drager til disciplinens hjemland Kina på et månedlangt studieophold.

Akupunktur Mette Zeuthen, Kolind, drager til disciplinens hjemland Kina på et månedlangt studieophold.

Kolind akupunktør på studieophold i Kina

Akupunktør og sygeplejerske Mette Zeuthen, der til daglig driver Kolind Akupunkturklinik, har modtaget et legat til et studieophold i Kina.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Akupunktør og sygeplejerske Mette Zeuthen, der har Kolind Akupunkturklinik, rejser sidst i marts måned med en gruppe på i alt 10 uddannede akupunktører til Kina, nærmere betegnet provinsen Sichuan, der ligger i det Sydvestlige Kina.
Her skal holdet deltage i såvel klinisk praksis som undervisningslektioner på Universitetshospitalet i hovedstaden Chengdu i en god måneds tid.
Mette Zeuthen deltager en uge på hver af afdelingerne Gynækologi (kvindesygdomme), Kræftbehandling, Børneafdeling og Kinesisk urtemedicinsk afdeling.

Ny inspiration

Mette Zeuthen er blevet udvalgt til at modtage legatet fra Akupunkturakademiet i Århus. Hun fungerer som supervisor i elevklinikken under Akademiet og har ligeledes akupunkturstuderende i sin egen klinik.
"Det bliver en stor oplevelse at se og deltage i behandlinger i "hjemlandet for akupunktur og urter"," siger Mette Zeuthen, der er sikker på at vende hjem med en masse ny viden og inspiration til gavn og glæde for de mennesker, hun til dagligt behandler i sin klinik i Kolind.

Mette Zeuthen

Mette Zeuthen - Født 1961 - Akupunkturuddannelse:År 1999-2001: Uddannelse til akupunktør, Århus Akupunkturskole v.læge Eckhardt Bick. År 2002 - 2003: Videreddannelse på Akupunkturakademiet i Århus v. Joachim Hauser. - I 1989 blev Mette Zeuthen uddannet sygeplejerske på Århus Kommunehospital. Som sygeplejerske har hun erfaringer fra følgende hovedområder; barselsgang (FIJ, Århus), børne-og voksenpsykiatrisk hospital i Risskov, dialyseafdeling på Skejby sgh. og som hjemmesygeplejerske i Tranbjerg, Hørning og Mols/Helgenæs - Siden år 2000 har hun arbejdet med akupunktur. - Driver Kolind Akupunktur Klinik.

Publiceret 14 February 2009 12:12