Øernes Blues Band har turneret konstant i mere end 17 år. De spiller i Haal of Rock ved årets British Bike Meet lørdag aften i Mosten MC.

Øernes Blues Band har turneret konstant i mere end 17 år. De spiller i Haal of Rock ved årets British Bike Meet lørdag aften i Mosten MC.

Mosten gør klar til British Bike Meet

Første weekend i juni valfarter omkring 1.000 motorcyklister påny til det årlige træf i Bode Enge..

Af
Af Lars Norman Thomsen

BODE ENGE Deltagerne ved British Bike Meet hos Mosten MC 5.-7. juni er enige om mindst en ting: at rigtige motorcykler laves i England. Denne weekend i juni har omkring 1.000 engelskørende fra hele Skandinavien, England, Tyskland og Holland sat kursen mod Bode Enge ved Allingåbro.
Træffet er som altid et sandt eldorado for de, der kan lide en sund blanding af klassisk cross for hæderkronede mærker som AJS, Matchless, BSA, Triumph med flere, tomgangskonkurrence i Hall of Rock, dragracing for engelske motorcykler på klubbens egen drag strip, samt en flot fællestur ud i herredet. Her er der pit stop på den lokale gokartbane, hvor der er gratis øl og vand til alle.

Øernes Blues Band

Musikken er medspiller i de tre dage. Fredag aften starter med All That Blues, som efter sigende spiller på et niveau, så man skulle tro, at Tottas Blues Band var vendt tilbage.
Lørdag aften, efter overrækkelsen af de mange præmier, i klassisk cross, dragracing, og for flotteste motorcykel m.m., er det Øernes Blues Band, der sætter vand over til kaffe i Hall of Rock. Repertoiret spænder utrolig bredt, fra numre af gamle mestre som:Robert Johnson, Elmore James, Willie Dixon og B.B.King, til "nyere" blues-rock folk som Peter Green, Johnny Winter, Eric Clapton og Jimi Hendrix. Mon ikke snabeltyrkerskoene kommer i bevægelse.
Træffet slutter søndag morgen med morgenbuffet, så deltagerne har noget at stå i mod med på turen hjem. British Bike Meet er åbent for alle interesserede - med eller uden motorcykel.

Publiceret 12 February 2009 14:20