Ved overrækkelsen af de 4.000 kroner i går, f.v. Lone og Poul glerup, glerup Begravelsesforretning, Niels erik Svenson og Helle Nielsen fra beboerforeningen og Mette og Niels Søborg og dere to børn, Super Best.

Ved overrækkelsen af de 4.000 kroner i går, f.v. Lone og Poul glerup, glerup Begravelsesforretning, Niels erik Svenson og Helle Nielsen fra beboerforeningen og Mette og Niels Søborg og dere to børn, Super Best.

Støtte til Ørsted og Omegns Beboerforening

Det lysner lidt med hensyn til en vaklende økonomi i Ørsted Beboerforening. Et sponsorat på 4.000 kroner luner i kassen.

Efter den lidt katastrofale Open-Air koncert, som Beboerforeningen afholdt i september, har Glerups Begravelsesforretning og SuperBest i Ørsted besluttet at støtte foreningen med 4.000 kroner.
"De falder på et tørt sted, da koncerten gav et underskud på cirka 20.000 kroner", fortæller Niels Erik Svenson, formand for beboerforeningen.
Det var stort set hele kassebeholdningen som røg, og derfor kunne foreningen heller ikke som vanligt deltage i Open by Night arrangementet i december sammen med Handelsstandsforeningen. Juletræet på Polden var også i fare, men heldigvis sponsorerede Lyneborg Grønt i Ring juletræet og Ørsted Telte transporterede det gratis. Og Kroen sponsorerede gløgg og æbleskiver til alle fremmødte til Lysfesten. Så var der bare strømmen til lysene som skulle betales. Men med dette sponsorat, lysner det for foreningen.

Fastelavnsfest

Niels Erik Svenson fortæller, at foreningen traditionen tro holder fastelavnsfest på kroen, og i det hele taget fortsætter som tidligere. Fastelavnsfesten holdes søndag 22. februar klokken 14.
Det er endnu lidt usikkert, om der skal afholdes et nyt Open-Air arrangement.
"Men det har ikke afskrækket os helt, selvom det gav lidt af en øretæve sidste år.
"Dette skulderklap og sponsorat, som Glerup og Søborg har givet os, gør at vi tror på at vi havde fat i noget af det rigtige. Der skal nogle justeringer til i musikprogrammet, og måske nogle flere aktiviteter. Så skal vi nok få noget bæredygtigt op at stå."

Ørsted Open Air - den største om nogle år

Poul Glerup forklarer om anledningen til sponsoratet, at både han og købmanden sætter pris på det initiativ, beboerforeningen har taget.
"Vi i denne ende af kommunen kan godt blive lidt oversete - så gør det ikke noget, at der sættes noget i værk, der trækker folk til."
Med et blink i øjet tilføjer han:
"Om nogle år er Roskilde og Skanderborg sikkert bare nogle spejderlejre ved siden af Ørsted Open Air."

Publiceret 06 February 2009 08:58