Efter næsten tyve år på Ny Ryomgård har Ingeborg Westenholz og Sven Nybo Rasmussen afhændet gården til familien på nabogården Frederikslund.

Efter næsten tyve år på Ny Ryomgård har Ingeborg Westenholz og Sven Nybo Rasmussen afhændet gården til familien på nabogården Frederikslund.

Sidste koncert på Ny Ryomgård

En dobbeltkoncert med værker for cello og klaver af Beethoven slutter onsdag 18. februar næsten tyve års kulturvirksomhed på Ny Ryomgård.

Af
Af Martin Schultz

Snart er Ingeborg Westenholz og Sven Nybo Rasmussen forhenværende ejere og beboere på Ny Ryomgård. Den musikglade familie har afhændet den økologisk drevne gård for at vende tilbage til Sjælland. Siden 1991 er det blevet til i alt 87 klassiske koncerter med anerkendte musikere. Først i gårdens gule stue og siden 1996 i den særlige musiksal med den fine akustik, som blev indrettet i gårdens staldlænge.

Klassisk musik og middagsmad

De mange års koncertvirksomhed slutter med en dobbeltkoncert onsdag 18. februar. Her spiller cellisten Kim Bak Dinitzen og koncertpianisten Elisabeth Westenholz to koncertprogrammer med værker for cello og klaver af Beethoven. Kl. 17 står der tre sonater på programmet. Kl. 20.30 slutter den klassiske musik på Ny Ryomgård en gang for alle med Beethovens Sonate nr. 4 og 5. Mellem koncerterne serveres der et middagsmåltid. Der opkræves entre til koncerten og for middagsmaden. Tilmelding er nødvendig på tlf. 40 81 55 65.

Publiceret 06 February 2009 21:01