Der er takststigning på vej i bybusser og telebusser i Grenaa, særlig når det gælder enkeltbilletter.

Der er takststigning på vej i bybusser og telebusser i Grenaa, særlig når det gælder enkeltbilletter.

Busbilletterne bliver dyrere i Grenaa

16. februar skal der flere penge op af pungen, hvis man skal med bussen i Grenaa.

Af
Af Anette Bonde

Priserne på bybus- og telebusbilletter i Grenaa forhøjes 16. februar. Det skyldes, at Norddjurs Kommune har valgt at følge de priser, som i øvrigt gælder i Midttrafik for busrejser i 1, 2 og 3 zoner.
Det betyder, at pr. 16. februar koster en kontantbillet til bybusserne i Grenaa 18 kroner til 1 og 2 zoner, og en telebusbillet koster 26 kroner til 3 zoner. Skal man med telebus indenfor 1 eller 2 zoner er taksten den samme som for bybussen.
I dag er prisen 10 kroner for en billet til bybussen, og 100 kroner for et 10-turs kort. En billet til telebussen koster ligeledes en tier, uanset hvor langt man kører.

Billigere med klippekort

Der er mange penge at spare, hvis man køber et klippekort efter 16. februar. Prisen er 115 kroner for ti ture (voksen 1-2 zoners klippekort), altså 11,50 kroner pr. tur. Prisen er 160 kroner til tre zoner for ti ture, altså 16 kroner kroner pr. tur.
Man kan købe billetter og klippekort i busserne. Herudover kan man købe klippe-, måneds- og årskort hos Post Danmark, Stationsplads 2, Grenaa.

Fri omstigning

Der er fri omstigning mellem regionale og lokale busser inden for zone- og tidsgyldigheden. Det gælder både for kontantbilletter og klippekort.

Publiceret 06 February 2009 09:00