Ninna Thomsen (tv) og Jesper Mathiesen vil arbejde tæt sammen og koordinere deres aktiviteter og gøremål under valgkampen.

Ninna Thomsen (tv) og Jesper Mathiesen vil arbejde tæt sammen og koordinere deres aktiviteter og gøremål under valgkampen.

To S'er i Syddjurs kører parløb i valgkampen

Socialdemokratiets borgmesterkandidat og gruppeformand har indledt et tæt duosamarbejde som skal give pote ved kommunalvalget 17. november.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Syddjurs, Ninna Thomsen, Ebeltoft, og partiets nuværende gruppeformand Jesper Mathiesen, Hornslet, vil give den gas sammen under den valgkamp op til kommunalvalget i december som allerede er startet.
De, der overværede sidste uges byrådsmøde, kan ikke være et sekund i tvivl om, at kampen om positionerne er i fuld gang.
"Vi vil gerne sende et signal om, at vi trækker på fælles hammel," siger Ninna Thomsen, der duellerede med netop Jesper Mathiesen om at blive Socialdemokratiets borgmesterkandidat.
Han meddelte forleden, at han er klar til at genopstille.

Symbolikken er klar

"Vi vil ikke køre vores eget løb i forhold til de øvrige kandidater, men vi vil sammen koordinere tingene og bruge hinanden som sparringspartnere," forklarer Jesper Mathiesen.
Ninna Thomsen ser det tætte samarbejde som en god mulighed for en øst-vest forbindelse, hvor partiets politik og budskaber bliver spredt bedre ud.
For Socialdemokratiet som sådan og især for både Ninna Thomsen og Jesper Mathiesen er der positiv symbolik i, at de udadtil signalerer, de er kommet videre efter duellen om borgmesterkandidattitlen - at de har klinket de skår, der måtte være, og nu tager hinanden under armen - som to S'er - i kampen om stemmerne. Alternativet, en dronning og en skuffet bejler, gruppeformand, der kørte hver deres løb, ville i længden have været til ugunst for partiet.

Publiceret 31 January 2009 12:38