Der var trængsel til informationsmødet om GameIT College

Der var trængsel til informationsmødet om GameIT College

Mange mødte frem til lørdagens åbent hus på Grenaa Tekniske Skole

Aldrig tidligere har så mange gæstet Grenaa Tekniske Skole som i lørdags, da der var åbent hus på Århusvej. Det vurderer skolens leder, der sammen med personale og elever jubler over den store interesse.

Af
Af Haakon Rønnow Petersen

En bred vifte af spændende oplevelser for de besøgende i kombination med massiv annoncering i aviser og radio var lørdag 31. januar medvirkende til at trække rekord mange gæster til åbent hus på Grenaa Tekniske Skole. Der var da heller ikke mangel på underholdning, leveret af skolens elever til de mange interesserede.
"Det er uden sammenligning den største tilslutning vi til dato har haft til åbent hus. Og mit klare indtryk er, at vores gæster ikke er blevet skuffet. Der har været nok af oplevelser for alle," garanterer Ole Svit, som er leder af Grenaa Tekniske Skole.
Oplevelserne, som han hentyder til, har spredt sig over alt fra kemi- og fysikshows med eksplosioner og andre spektakulære kemiske reaktioner, robotværksted, udstillinger af elevarbejder og meget andet at se på og opleve.

Som en del af fysikshowet antændte to studerende en sprængladning.

Som en del af fysikshowet antændte to studerende en sprængladning.

GameIT College - et tilløbsstykke

"Vi regnede med, at vi i år ville trække omkring fem hundrede besøgende til åbent hus. Og det har der helt sikkert også været. Så rigeligt endda. Der har i perioder været så meget trængsel på gangene, at det har været meget svært at komme frem. Alt i alt har der vel været omkring 700 gæster oveni elever og ansatte," vurderer Ole Svit.
Det største tilløbsstykke på dagen var dog informationsmødet om GameIT College, skolens nye uddannelse, hvor man kan tage en HTX med vægt på udvikling af computerspil. Men at tiltrække nye elever har ikke været det primære formål med åbent hus:
"Vi holder åbent hus for at vise vores naboer, byen, forældrene og alle andre, der er interesseret, hvad vi kan. Hvor dygtige vores elever er, og hvordan de tilbringer deres dag, når de er her. Alle er velkomne. Men vi ved, at der traditionelt kommer mange, som er interesseret i at tage en af vores uddannelser, og dem gør vi selvfølgelig en del for at informere så godt som muligt," fortæller Ole Svit.
Skolen holder åbent hus en gang om året ved cirka den tid, og alle elever og ansatte deltager i arrangementet.

Publiceret 31 January 2009 17:39