Manden i midten, Jesper Jepsen, nåede i top ti i X-Factor, men herefter var det slut.

Manden i midten, Jesper Jepsen, nåede i top ti i X-Factor, men herefter var det slut.

Farvel til Jepsen i X-Factor

KPIs spillende fodboldtræner Jesper Jepsen nåede blandt de sidste ti, men så faldt dommer Line Rafns ubarmhjertige hammer.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nuværende afdelingsleder i Super Best Hornslet og spillende assistenttræner i Kolind-Perstrup IF, 28-årige Jesper Lars Søndermark Jepsen, måtte neje sig i den seneste udgave af X-Factor.
Jepsen var gået videre fra den indledende audition i kategorien "solister over 25 år", og den tidligere forsanger i bandet Xantom var klar til anden runde som foregik på Fyn på det smukke Lykkesholms Slot fra 1600-tallet, som ligger 14 kilometer sydvest for Nyborg.
Det var på Lykkesholm Slot, at en ung H.C. Andersen kom på besøg i 1800-tallet hos den daværende ejer og blev beværtet på overdådig vis. På Lykkesholm begyndte han i 1836 at skrive romanen Kun en spillemand.

På top ti

Spillemanden Jesper Jepsen havde fået Infernal forsangeren Line Rafn som dommer i fredagens X-Factor Bootcamp sammen med de 31 andre solister, og alle håbede på de på en fremtid i rampelyset med alt hvad det indebærer.
Det lykkedes ham at overbevise dommeren om, at han skulle med blandt de sidste ti, men så var det også slut. I næste runde, hvor de ti blev skåret ned til fem, fik Jesper Jepsen at vide, at det var farvel og tak. Skuffelsen stod malet i hans ansigt.

Fint nok

"Jeg tager det meget afslappet. Det er trods alt snart et par måneder siden nu," siger Jesper Jepsen, der indrømmer, at han havde sat næsen op efter at komme videre til det store show, hvor deltagerne får lov til at stå på en scene og være på sammen med X-Factor bandet.
"Der var også flere af de øvrige deltagere, der troede på, at jeg ville gå videre, fordi de hørte, hvordan jeg sang under de mange opvarmningsrunder, før vi skulle ind til dommeren," siger Jesper Jepsen, der var vildt nervøs under seancerne foran dommer Line Rafn.
Nu kan han i stedet bruge energien på at servicere kunderne på bedste vis i Super Best Hornslet og score et hav af mål for KPIs førstehold i Serie 3.

Publiceret 31 January 2009 14:35