Virksomhederne i Norddjurs inviteres til møde om erhvervsservice

Virksomhederne i Norddjurs Kommune inviteres til møde om, hvordan erhvervsservicen skrues bedst muligt sammen i fremtiden.

Af
Af Anette Bonde

Som bekendt overtog Norddjurs Kommune erhvervsservice-opgaven fra Djursland Erhverv pr. 1 januar. Fra denne dato blev Djursland Erhverv nedlagt.
I den forbindelse overgik to af Djurslands Erhvervs ansatte til udviklingsafdelingen. Det er Lene Helbo Bachmann og Niels Erik Iversen. De to medarbejdere skal fortsat arbejde med at servicere virksomheder og iværksættere i Norddjurs Kommune, når der er brug for vejledning i forbindelse med virksomhedens drift og udvikling.

Med på råd

Hvordan arbejdet skal organiseres, bliver virksomhederne bedt om at komme med indspil til. Det er emnet for et møde torsdag 5. februar, som Norddjurs Kommune inviterer virksomhederne med til. Mødet afholdes på Ørum Aktivcenter klokken 17 til 19. Tilmelding til mødet kan ske til projektassistent Magny Fynbo i Norddjurs Kommune.
Fremadrettet er det også tanken, at der skal etableres gode kommunikationskanaler mellem kommunen og virksomhederne. Derfor vil mødet også lægge op til debat om forskellige redskaber til, hvordan dialog kan foregå bedst muligt.

Publiceret 27 January 2009 12:23