Glade og forhåbentlig tilfredse Syddjurs medarbejdere underholdt sig med motionsøvelser på personalegodemessen i Rønde Idrætscenter.

Glade og forhåbentlig tilfredse Syddjurs medarbejdere underholdt sig med motionsøvelser på personalegodemessen i Rønde Idrætscenter.

Kommunalt ansatte skal have rabatter

Syddjurs Kommune vil tilbyde sine medarbejdere personalegoder i form af kontante rabataftaler med handlende.

Af
Af Martin Schultz

Syddjurs Kommune er klar over, at der skal gøres en særlig indsats for at holde på og motivere sit personale. Forleden var der personalegodemesse i Rønde Idrætscenter med mulighed for med fordel at købe computere, fitness, mobil- og avisabonnementer og andre varer og serviceydelser. Nu skal kommunens ansatte også kunne spare penge på alt fra shopping og kultur til rejser og restauranter.

Over tusinde fordelsaftaler på landsplan

Derfor er Syddjurs Kommune gået i samarbejde med virksomheden LogBuy, som håndterer fordelsaftaler i både Danmark, Sverige og England. ”Alle vores ansatte kan få adgang til LogBuys produkt. Konceptet giver adgang til 1100 fordelsaftaler på landsplan. Det ville vi aldrig kunne tilbyde, hvis vi selv skulle forhandle og administrere en ordning selv," siger Eva Simonsen, udviklingskonsulent i Syddjurs Kommunes Personale og HR-afdeling.

Lokale virksomheder kan også være med

Hvis lokale virksomheder vil være med i en ordning med rabatter til de kommunalt ansatte skal de henvende sig til LogBuy. På den måde kan de blive aftalepartnere og blive en del af rabataftale ordningen. ”Syddjurs Kommune håber på opbakning fra områdets virksomheder og butikker. Med en sådan ordning kan man sætte lidt ekstra skub i forretningen,” siger Eva Simonsen.

Publiceret 23 January 2009 08:37