Ni af de ti behandlere i fællesskabet Klinik Djurs var med til fotograferingen. Osteopat og fysioterapeut Helen Manford kunne ikke være med.

Ni af de ti behandlere i fællesskabet Klinik Djurs var med til fotograferingen. Osteopat og fysioterapeut Helen Manford kunne ikke være med.

Ti behandlere åbner fælles klinik i Rønde

En bred vifte af alternative behandlingsformer bliver samlet i fælles klinik på Birkevej i Rønde.

Af
Af Martin Schultz

Klinik Djurs hedder et nyt behandlingsfællesskab, som under overskriften ”Dit liv – Din sundhed” kan tilbyde en lang række alternative behandlingsformer i fælles lokaler på Birkevej i Rønde. Bag initiativet står en gruppe selvstændige behandlere fra lokalområdet, som hidtil har praktiseret hver for sig eller i mindre grupper. Større og samlede lokaler har længe stået højt på ønskesedlen og det har fællesskabet fundet i den nederste etage i den nyistandsatte ejendom på Hovedgaden 39. Ejendommen rummer i gadeplan Salon Sacha, helsekostforretningen Hyldeblomsten og en psykologpraksis. Klinik Djurs får indgang fra Birkevej. Den bæredygtige økonom Henrik Friis og kranio-sakral terapeuten Lene Kunnerup Nielsen får faste lokaler i klinikken, mens de øvrige behandlere deles om de øvrige behandlingsrum og vil have træffetider på bestemte dage og tidspunkter.

Liv og sundhed ses som en helhed

De ti behandlere tilbyder meget forskellige behandlingsformer, men er fælles om en holistisk tankegang, som ser sundhed som en mental, psykisk og fysisk helhed. ”Vi vil ikke behandle ved alene at nedbryde sygdomme. Vi har fokus på, at sundhed skal bygges op og at mennesket medvirker med sit eget liv og sine egne ressourcer. Vi rådgiver og behandler, men mennesket skal selv tage ansvaret for sin sundhed,” siger holistisk læge, Niels Bie. Tværfagligheden i Klinik Djurs vil både komme klienterne og behandlerne til gode. ”Udadtil kan vi henvise til hinanden, når noget overskrider den enkeltes kompetence eller behandlingsområde. Indadtil vil vi gennem faglige møder og kollegialt samvær udveksle erfaringer og inspirere hinanden,” siger Niels Bie. Klinik Djurs åbner 1. februar og der bliver reception i lokalerne 20. februar.

Ti behandlere i fællesskab

Holistisk læge Niels Bie, Torup. Bæredygtig økonom Henrik Friis, Friland. Kranio-sakral massør Lene Kunnerup Nielsen, Ugelbølle. Zoneterapeut Hanne Sanderhoff, Rønde. Ma-uri massør Helle Hestbjerg, Friland. Lydterapeut Marianne Bie, Torup. Osteopat og fysioterapeut Helen Manford, Ebeltoft. Ernæringsterapeut Frede Damgaard, Ebeltoft. Healer Flemming Jans, Friland. Kinesiolog og zoneterapeut Hanne Ersted, Stenvad.

Publiceret 22 January 2009 13:06