Den nye bestyrelse, øverst fra venstre: Michael Hyrum, Kent Hansen, Anders Helbo, Ole Nørgaard. Nederst: Jacob Christensen, Michael Nielsen. Torben Hansen var desværre ikke til stede ved fotograferingen.

Den nye bestyrelse, øverst fra venstre: Michael Hyrum, Kent Hansen, Anders Helbo, Ole Nørgaard. Nederst: Jacob Christensen, Michael Nielsen. Torben Hansen var desværre ikke til stede ved fotograferingen.

Ny bestyrelse i Auning Kart Park

Fire nye medlemmer er kommet til i bestyrelsen i Auning Kart Park (AKP).

På general forsamlingen i AKP tirsdag 20. januar fratrådte fire af den gamle bestyrelse, der har været med siden starten i 2005. De mente, det var på tide, at nye folk kom til.
De nye medlemmer kommer fra AKP's aktionærkreds og fra miljøet omkring Auning Idrætsforening.
Anders Helbo blev ved den efterfølgende konstituering genvalgt som formand, og direktionen er uændret Ole Nørgaard og Michael Nielsen.

Forbereder sæsonstart

Forberedelserne til åbningen for denne sæson er i fuld gang, og blandt andet vil anlægget i Drammelstrup få en overhaling både inde og ude.
Allerede nu står der 35 karts klar til start, heriblandt både twin og børne karts.
AKP forventer at slå dørene op i weekenderne i marts, naturligvis afhængig af vejret. Det første større arrangement er fastsat til lørdag 4. april med et 12 timers Le Mans fra klokken 10 til 22.
Den 9. april holder AKP officiel åbningsdag af sæsonen 2009.

Vil samle vennekreds

Et af bestyrelsens nye tiltag er at samle de frivillige i en gruppe under navnet AKP's Venner. Det er idéen at gruppens medlemmer skal give en hånd med, når det faste teams tid ikke er tilstrækkelig.
Til gengæld for indsatsen laves der specielle arrangementer for gruppens medlemmer.
De nye venner har allerede fået sin egen gruppe på Internet portalen Facebook Her kan man også tilmelde sig, hvis man ønsker at blive en del af fællesskabet omkring Auning Kart Park.

Djurslands Dysten

En anden nyhed på banen er Djurslands Dysten. Der er tale om en dyst på hurtighed og teamwork blandt alle Djurslands idrætsforeninger.
Den endelige dato for dysten er endnu ikke fastlagt.

Publiceret 22 January 2009 14:06