Udvidelsen af Ørsted Bibliotek er både et led i ny biblioteksstruktur i Norddjurs og en del af områdefornyelsen i Ørsted Midtby.

Udvidelsen af Ørsted Bibliotek er både et led i ny biblioteksstruktur i Norddjurs og en del af områdefornyelsen i Ørsted Midtby.

Så starter udvidelsen af Ørsted Bibliotek

Udvidelsen af Ørsted Bibliotek er rykket et skridt nærmere.

Af
Af Anette Bonde

Med udvidelsen af Ørsted Bibliotek går sidste etape i gang for at fuldføre den biblioteksstruktur, der er vedtaget for Norddjurs Kommune. Samtidig er udvidelsen en del af områdefornyelsen i Ørsted Midtby.

Færdigt til efteråret

Mandag 19. januar går håndværkerne i gang, og byggeriet er efter planen færdig i slutningen af september.
Det første der sker er, at den gamle toiletbygning ved siden af biblioteket brydes ned. Der bygges et nyt offentligt toilet i forbindelse med det udvidede bibliotek. Derudover vil der blive tilbygget et mødelokale på cirka 20 kvadratmeter og selve bibliotekslokalet vil blive udvidet med cirka 120 kvadratmeter.

Udgravninger

Det kan ikke undgås, at der bliver noget byggerod, udgravninger med mere. Biblioteket vil dog holde åbent i det meste af byggeperioden, oplyser Merete B. Johansen fra Ørsted Bibliotek.
"Personalet håber meget at biblioteksbrugerne vil trodse eventuelle forhindringer og bruge biblioteket lige så meget som de plejer."

Publiceret 14 January 2009 13:48