Lisbet og Ole Scherwin inviterer til afskedsreception fredag 23. februar i klinikken i sundhedshuset i Auning.

Lisbet og Ole Scherwin inviterer til afskedsreception fredag 23. februar i klinikken i sundhedshuset i Auning.

Lægen og lægesekretæren går på efterløn

Fredag 23. januar er sidste dag i klinikken for ægteparret praktiserende læge Ole Scherwin og hans kone og lægesekretær Lisbet Scherwin.

Af
Af Anette Bonde

Når Ole og Lisbet Scherwin åbner klinikken fredag 23. januar er det sidste dag i en god periode på tolv år som praktiserende læge og lægesekretær i Auning. De to seneste år har de haft klinik i Sundhedshuset. Forude venter en ny hverdag som efterlønnere.
Lisbet og Ole Scherwin har været glade for årene i Auning, som de betegner som et hyggeligt lille samfund, hvor man kommer hinanden ved.
Her har de arbejdet tæt sammen, idet de er eneste ansatte på klinikken. Det har samtidig givet dem en vis frihed i forhold til tiden udenfor klinikken, idet de har haft mulighed for at placere deres ferier og fridage uden at det skulle passe med andre ansattes ferieplaner.

Supplerer hinanden

Og det har også været en fordel for patienterne, nævner de.
"Vi supplerer hinanden. Vi har hver vores interesseområde og faglige ballast. For eksempel har Lisbet tidligere arbejdet en del med småbørn og demens-problematikker", forklarer Ole Scherwin.
Lisbet Scherwins karakteristik af sin mand fortæller tilsvarende om hans virkefelt. Med et blink i øjet kalder hun ham kort og godt for "Den kloge mand i Auning".

Spanien kalder

Med overgangen til efterløn venter en helt ny livscyklus. Parret har et sommerhus i Spanien, og det regner de med at bo i tre-fem måneder om året.
"Vi hader vinteren, men vi vil selvfølgelig komme hjem til jul til børn og børnehørn", fortæller Ole Scherwin.
Tid til golf - eller mere golf - bliver der også, og parret glæder sig til at gå en nogle flere omgange end nu på golfbanen i Norddjurs Golfklub ved Allingåbro.

Reception

Lisbet og Ole Scherwin inviterer til reception fredag 23. januar klokken 14 til 17, hvor de byder på en forfriskning.
Til den tid er håndværkerne sikkert ved at være færdige. I nogen tid har de arbejdet med at bygge om og lægge Ole Scherwins klinik sammen med naboklinikken. Nabolægen i Sundhedshuset Jes Krarup overtager nemlig praksis'en fra 1. februar og dermed alle Ole Scherwins patienter.

Publiceret 13 January 2009 17:15