Finn Pedersen, Kolind Boghandel, fortæller, at pakkeshoppen er en både billige, hurtig og fleksibel måde at afsende og modtage pakker på.

Finn Pedersen, Kolind Boghandel, fortæller, at pakkeshoppen er en både billige, hurtig og fleksibel måde at afsende og modtage pakker på.

Kolind Boghandel har udvidet med Pakke Shop

Skal man sende en pakke, kan man fremover tage i boghandlen og gøre det. I hvert fald hvis man er i Kolind.

Af
Af Anette Bonde

Borgerne i Kolind behøver ikke længere at finde et posthus, når de skal sende pakker. Kolind Boghandel er en af foreløbig 439 butikker i Danmark, der er åbnet som Pakke Shop, hvor der kan afsendes og modtages pakker.
Ifølge Indehaver Finn Pedersen er det en billig, hurtig og fleksibel måde at afsende og modtage pakker på.
Det er Danmarks næststørste pakkedistributør, GLS Denmark, som er ejet af General Logistics Systems B.V. i Holland, der står bag konceptet med Pakke Shops. Med i samarbejdet er også blandt andet Blockbuster, Dagli' Brugsen, LokalBrugsen, SuperBrugsen, Superbest, SPAR, Shell, OK og YX Energi.

Besparelse for forbrugerne


Finn Pedersen glæder sig over den ekstra service, butikken nu kan tilbyde kunderne. Pakke Shoppens priser udregnes efter pakkens størrelse og ikke efter vægt, hvilket giver en besparelse for forbrugerne. Priserne udregnes efter et målebånd, og det betyder, at afsendelse af pakker kan ekspederes hurtigt og nemt, siger Finn Pedersen.
Der er en maksimum grænse for pakkens længde på to meter, og pakken må ikke veje mere end 20 kg.
Pakke Shoppen i Kolind Boghandel åbnede for et par måneder siden.

Publiceret 13 January 2009 16:09