Bager Lars Pedersen er i øjeblikket med på holdet, der gør rent i bageriet op til åbningen 30. januar. Han glæder sig til at levere brød til borgerne i Kolind og omegn igen.

Bager Lars Pedersen er i øjeblikket med på holdet, der gør rent i bageriet op til åbningen 30. januar. Han glæder sig til at levere brød til borgerne i Kolind og omegn igen.

Sagde jobs op for at være med på holdet i Kolind Bageri

Der er tale om en total satsning på Kolind Bageri fra de to bageres side. Begge har sagt deres job op for at være med til at åbne bageriet igen.

Af
Af Anette Bonde

Bager Lars Pedersen sagde sit job op i Femmøller Bageri, da han blev ringet op og spurgt om han ville være med til at få Kolind Bageri genåbnet. Projektet lød så spændende, så han ikke kunne sige nej.
Også bager Benny Vand glæder sig, fortæller Lars Pedersen. Denne sagde ligeledes sit job op hos Kvickly i Ebeltoft for at være med i Kolind.

Deles om ansvaret

De to bagere har i øvrigt aftalt at deles lidt om tingene, så ingen af dem hænger på hele ansvaret.
"Jeg bliver 60 år næste gang, og man skal jo passe på sig selv. Men jeg har det fint med at arbejde, og jeg vil såvidt muligt blive ved til jeg er 65", fortæller Lars Pedersen med et smil.

Gamle hits på hylderne

Når Kolind Bageri åbner 30. januar vil man på hylderne kunne finde nogle af de ting, kunderne kender fra Lars Pedersens og Benny Vands hånd fra tidligere, blandt andet mysliboller, gulerodsboller og rugbrød.
Kolind Bageri bliver igen en del af Guldbager-kæden, og med det følger selvfølgelig også, at der vil være kager og brød fra kædens faste sortiment.

Vigtigt for byen

I øjeblikket er selve bageriet, hvor bagermaskinerne står, ved at blive gjort rent. Da Lokalavisen kigger indenfor er Lars Pedersen og Gitte Johnsen i gang med skurepulver og børste sammen med Betty Holm.
Sidstnævnte arbejder sædvanligvis i HN Autocenter, men Henrik Nielsen har bedt hende om at lade sig udstationere og være med til at få sat skik på lokalerne inden åbningen. Hun er fuld af lovord om alle de gode kræfter, der står bag genåbningen af bageriet.
"Det er fantastisk, at der er sådan nogle mennesker, der vil gå ind og samle sådan noget op. Det er vigtigt for byen."

Publiceret 10 January 2009 02:17