Aastrup/H - Grenaa kan komme på en delt førsteplads i Jyllandsserien, hvis det bliver til sejr søndag eftermiddag i Odder

Aastrup/H - Grenaa kan komme på en delt førsteplads i Jyllandsserien, hvis det bliver til sejr søndag eftermiddag i Odder

Aastrup/H. - Grenaa spiller topopgør søndag i Odder

Holdfællesskabet på herreseniorsiden i Jyllandsserien kan komme på en delt førsteplads i rækken med sejr i søndagens topkamp.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det er rækkens nummer et og to, der starter anden halvdel af håndboldsæsonen i Jyllandsserien for herrer søndag eftermiddag i Odder Hallen.
Hjemmeholdet Odder Håndbold topper rækken med 19 point for 11 kampe, medens holdfællesskabet Aastrup/H - Grenaa følger lige efter på andenpladsen med 17 point for det samme antal kampe.
Da holdene i efteråret 2009 mødtes i Aastruphallen, vandt Odder Håndbold med 29 - 23.
Odder Håndbolds førstehold spiller i den næstbedste række i landet, og truppen blev forstærket umiddelbart før sæsonstarten, da en række grønlandske spillere med landsholdspotentiale stødte til. Det forstærkede af gode grunde også andetholdet i Jyllandsserien, og det fik Aastrup/H - Grenaa at mærke.
Aastrup/H - Grenaa har imidlertid gjort store fremskridt siden. Holdet har fået indarbejdet et spilkoncept, der gør spillerne mere trygge og parate både offensivt og defensivt, og så har holdet i de to målmænd, Jens Olsen og tyske Benjamin Hoff, et par sidste skanser, der har et niveau som er højere end Jyllandsserien.
Kampen starter klokken 16.45.
Tre timer før denne kamp starter, spiller Grenaa IFs 3. divisionsdamer samme sted - også mod Odder Håndbold. Grenaa er bundhold, og holdet kan kun overraske mod det stærke hjemmehold, der fører rækken med 19 point. Grenaa har til dato kun opnået et enkelt af slagsen, men holdet og træner Per Thomsen er ved godt mod og oplever, at der ikke er så langt til de gode resultater, som de hidtil spillede kampe ellers kunne indikere. Læs kampreferater her på hjemmesiden fra de to kampe og ligeledes fra Aastrup/Hammelev IFs jyllandsseriedamers kamp søndag aften i Aarhus, hvor holdet klokken 18.10 møder Skovbakken.

Publiceret 10 January 2009 12:59