Intet spor af forsvunden mand fra Grenaa

Dykkere fra Falck har fredag eftermiddag været i aktion ved åen i Grenaa. 3. december 2008 forsvandt den 59-årige Jens Aage Dohn efter et besøg på en beværtning i Grenaas midtby.

Af
Af Karsten Møller

Dagen efter blev hans røde PGO knallert fundet på en sti som løber langs med åen i Grenaa. Stien benyttes af såvel cyklister og knallertkørere. Knallerten blev indleveret som hittegods til politiet i Grenaa den 4. december 2008 men først fornyligt har politiet konstateret hvem knallerten tilhører. Det viste sig at være Jens Aage Dohn.
Dykkere fra Falck har fredag ledt efter manden i åen, omkring det sted knallerten blev fundet, uden at finde ham. Vagtchefen hos Østjyllands Politi oplyser klokken 18.30 at der intet nyt er om manden.

Forskellige rygter

I Grenaa verserer der forskellige rygter om Jens Aage Dohns forsvinden. Lokalavisen har blandt andet talt med en som fortæller at det var dykkere som fandt knallerten i åen. Det passer ikke. Dykkere fra dykkerklubben "Plask" i Grenaa gennemsøgte for kort tid siden åen uden af finde den savnede mand.

Erfarne fiskere har videre fortalt at hvis manden er faldet i åen er han, sandsynligvis drevet til havs på grund af temperaturen i vandet og måske en stærk strøm i åen. Hans knallert blev fundet tæt ved åens udmunding i havet. Hvis han er druknet og drevet til havs vil han sikkert først blive fundet når temperaturen i havet stiger.

Publiceret 09 January 2009 18:35