Auning Idrætscenter har ved årsskiftet fået ny centerleder. Tom Bytoft er kommet til, og Michael Hyrum er stoppet.

Auning Idrætscenter har ved årsskiftet fået ny centerleder. Tom Bytoft er kommet til, og Michael Hyrum er stoppet.

Michael Hyrum er nu stoppet i Auning Idrætscenter

Den nu forhenværende centerleder tog ikke imod et tilbud om at forsætte som leder af svømmehal og helsecenter.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tidligere dagtilbudschef ved Syddjurs Kommune, Tom Bytoft, har ved årsskiftet taget over efter den detroniserede Michael Hyrum som leder af den selvejende institution, Auning Idrætscenter.
Michael Hyrum blev opsagt som centerleder af sin bestyrelse i november 2008 , men tilbudt at fortsætte som leder af svømmehal og helseafdeling.
"Vi har i bestyrelsen flere gang måttet rykke for en række økonomiske afrapporteringer, som ikke er kommet som lovet, og det holder ikke i længden, når vi som bestyrelse skal holdes orienteret om driften." lød det fra bestyrelsesmedlem Uffe Hjort til Lokalavisen, som begrundelse for fyringen.

Fritstillet

Michael Hyrum sagde nej tak til at fortsætte i en funktion som leder af svømmehal og helseafdeling, og hans sidste arbejdsdag var reelt indefodboldstævnet Brix Cup mellem jul og nytår, hvor flere benyttede lejligheden til med håndtryk og gaver at sige ham tak for godt samarbejde.
Reelt er han nu fritstillet og oppebærer løn indtil 1. juni 2009.
Michael Hyrum, 38, startede sit virke i Auning Idrætscenter i 2001, hvor hans ansvarsområde var driften af svømmehallen som siden da er blevet udvidet med et moderne helsecenter. Januar 2007 overtog han ledelsen af hele centret, som i dag har udviklet sig til at være et moderne idrætscenter, som store dele af Aunings borgere samt mange fra andre egne af Djursland benytter.
"Jeg har ingen kommentarer til det, der er sket. Nu tager jeg lige en pause og begynder så at kigge mig om efter noget andet at rive i," siger Michael Hyrum, som er uddannet fysioterapeut.

Publiceret 02 January 2009 17:55