Billederne er er taget cirka ti timer efter, at branden blev slukket af det lokale brandvæsen på Moesbakken 28.

Billederne er er taget cirka ti timer efter, at branden blev slukket af det lokale brandvæsen på Moesbakken 28.

Brand på Moesbakken i Rønde nytårsnat

Brandvæsen og politi blev tilkaldt til en brand på adressen Moesbakken 28 nytårsnat. Ifølge vagthavende hos Østjyllands Politi blev politiet kontaktet 01.10, og anmeldelsen lød på, at en lejlighed var fyldt med røg.
Det viste sig, at røgen stammede fra et bål, der var startet ved, at en papiraffalds-container og en 2-personers sofa, der begge stod op ad gavlen, blev antændt ud for Moesbakken 28. Hele lejlighedsblokken omfatter fem lejligheder, alle i to etager.
Det lokale brandvæsen fik hurtigt kontrol over tingene, medens politiet nu forsøger at finde en flere eller skyldige til miseren.

Publiceret 01 January 2009 16:33

Borgerne høres om affaldsplanen

djursland De to kommuner på Djursland satser, i en ny affaldsplan, på mindre affald til forbrænding og mere affald til direkte forbrænding.

Affaldsplanen er i offentlig høring til og med 19. april, og man kan se planen på Reno Djurs' hjemmeside, hvor man også enkelt kan komme med sine kommentarer. Her skal man blot opgive navn og adresse og skrive sin mening, som andre kan se på siden og lade sig inspirere af.

På hjemmesiden er der en kort præsentation af de 12 temaer, affaldsplanen er bygget på. Her kan man få et hurtigt overblik.

Der er også mulighed for at dykke længere ned i de enkelte emner og at hente hele forslaget til affaldsplan.

Ønsker man at komme med et længere høringssvar, kan man sende det på mail til kommunerne eller Reno Djurs.

Inspirationsaften

Kommunerne og Reno Djurs inviterer også til inspirationsaften, hvor man kan fordybe sig i et eller flere af de 12 temaer i affaldsplanen. Den holdes torsdag 12. marts kl. 19-21 hos Reno Djurs i Balle. Tilmelding er nødvendig

"Inspirationsaftenen er for de nysgerrige og videbegærlige, som gerne vil et spadestik dybere. Formålet er at klæde interesserede godt på til at indlevere et høringssvar eller bare at gøre dem endnu klogere på affald og genanvendelse," siger Reno Djurs' direktør Morten Therkildsen.

-vik