Trangbæk: Mød to aktuelle krimiforfattere på Hovedgaden i Rønde

Den tidligere journalist ved Adresseavisen, Pernille Plaetner, gør sig nu i krimigenren sammen med Marianne Rohweder. Mød de to damer lørdag hos boghandler Trangbæk på Hovedgaden i Rønde, hvor de signerer deres seneste roman, ’Hundeungerne’.

Artiklens øverste billede
Mød forfatterne til ’Hundeungerne’ hos boghandler Trangbæk på Røndes hovedgade. Fra v: Pernille Plaetner og Marianne Rohweder. Pressefoto

Lørdag klokke 11 skarp dukker de to krimiforfattere, Pernille Plaetner og Marianne Rohweder op hos Bog & Idé i Rønde for at signere deres debutbog, ’Hundeungerne’.

Pernille Plaetner boede selv i Rønde i en årrække og var blandt andet journalist på Adresseavisen Kaløvig, som den hed dengang, og senere redaktør på Ebeltoft Folketidende. Da hun lagde journalistikken på hylden, skabte hun Sørens Spisehus på Hovedgaden i Rønde sammen med sin daværende mand, Søren Gericke.

Det er et mere end fyrre år gammelt venskab mellem Plaetner og Rohweder, der nu er mundet ud i et fælles forfatterskab. I dag har de begge slået rødder i Odsherred, og det er også her, ’Hundeungerne’ foregår med afsæt i den lille, lokale politistation i Nykøbing Sjælland.

»Bogens handling og personer kunne dog være taget ud af en hvilken som helst dansk provinsby med blomster i vindueskarmene og skeletter i skabene. Det er de samme mekanismer, der findes i de små samfund, hvor alle kender alle og hænger sammen på godt og ondt,« udtaler forfatterne i en pressemeddelelse.


Læs også

Del artiklen