Hårdtslående toner i Pavillonen

Tornvang Winter Fest byder på masser af metal af den helt tunge slags.

Artiklens øverste billede

Kulturhuset Pavillonen og Tornvang Open Air har i samarbejde stablet en hårdtslående event på benene. Tornvang Open Air finder sted i sommermånederne, men nu kommer der også en lidt mindre vinterversion under navnet Tornvang Winter Fest, som kan opleves lørdag 11. december med tre bands på scenen.

Denial of God er Danmarks ældste black metal band og har efter mange år i felten opnået velfortjent kultstatus. Bandets horror metal og teatralske sceneshow er en uforglemmelig oplevelse.

Denial Of God har gode og særprægede melodier, nok Danmarks bedste ekstremvokalist, de har masser af velintegrereret gyserstemning, og de mister aldrig tråden til den headbangende, hornkastende, onde og seje følelse, der som bekendt er metallens kerne. En koncert med Denial of God er intet mindre end en sublim seance for alle, der elsker horrormetal.

Albumaktuelle Killing fra Norddjurs spiller thrash metal inspireret af 80’ernes helte og kærligheden til genren skinner krystalklart igennem på deres energiske sceneshow.

Det lokale firkløver har for nylig udgivet det anmelderroste album ”Face the Madness”. Killing spiller solidt thrash-metal, kendetegnet af højt tempo og aggressiv lyd. Der er smæk for skillingen på hvert eneste nummer, og det er der helt sikkert også, når Killing giver koncert i Pavillonen.

Discorpse er et relativt nyt band på den danske dødsmetal scene, men har for alvor fået gang i slagteriet efter deres benhårde EP ”Dismemberment”. Glæd dig til at runde aftenen af med velkendt, gammeldags dødsmetal.

Læs også

Del artiklen