Høstfest med Young Flowers

Rimsøhuset præsenterer Danmarks første psykedeliske rockband.

Artiklens øverste billede
Young Flowers spiller til høstfest i Rimsøhuset. Pressebillede

”Oppe i træet - der sidder sgu jeg. Og jeg er langt, langt væk.”

Tilsæt et lydbillede inspireret af syrerock og amerikanske og britiske bluesinspirerede rocktrioer som eksempelvis The Jimi Hendrix Experience og Cream. Med brug af masser af guitareffekter og lange improvisationer.

Sådan lød bandet Young Flowers, da de debuterede i sommeren 1967. Og om de stadig lyder sådan, kan man overbevise sig selv om, hvis man tager til høstfest i Rimsøhuset lørdag 16. oktober.

Det sker for at markere, at det er slut med coronarestriktioner.

Til det skal der et godt måltid – og ikke mindst god musik.

Maden sørger husets frivillige for og musikken bliver altså leveret af et af Danmarks sejeste power rock bands – Young Flowers – der til ud på natten vil levere syrerock som den vor mor dansede til, da også hun var ung.

Young Flowers består i dag som dengang - næsten - af guitaristen Peer Frost – også kendt fra ’Peter Belli og Rivalerne’, ’Midnight Sun’ og ’Savage Rose’. - bassisten Peter Ingemann, der ligeledes var med ’Peter Belli’, er derudover også blandt andet kendt fra ’No Name’, ’Drops’, ’Røde Mor’, ’Bellami’ og ikke mindste fra ’Skousen og Ingemann’ - og som afløser for den nu afdøde Ken Gudmann – sidder nu, som den eneste der ikke har været med fra starten - Hans Fagt bag trommerne. Ham har du måske også hørt i Kim Larsens ’Bellami’ og ’Bell Star’. Derudover kan han også høres med ’På slaget 12’.
Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen