Sangenes aften med Stille Støj

Fire unikke sangskrivere i Pavillonen.

Artiklens øverste billede
Stille Støj byder på en aften med fire talentfulde sangskrivere. Pressebillede

Kulturhuset Pavillonen i Grenaa præsenterer et nyt og spændende artistfremmende projekt i samarbejde det aarhusbaserede Stille Støj, hvor fire individuelle kunstnere indtager scenen sammen og giver en helt unik koncertoplevelse. Kunstnerne Rasmus Benner, Amanda Bøg, Rasmus Nelausen og Oscar Mukherjee er fire spændende nye sangskrivere med hver deres klare musikalske retning og et stort talent.

Koncerten trækker tråde til den amerikanske sangskrivercirkel-tradition, hvor artisterne skiftes til at spille et af deres egne numre med opbakning fra de andre, så alle sange får et løft. Det er altså ikke fire enkelte koncerter men en samlet oplevelse med de fire sangskrivere, der alle er på scenen på samme tid og mixer sig ind på hinandens sange.

Det skulle give en unik og ny form for oplevelse. De fire har alle noget på hjerte og historier der skal ud gennem sangene. Det bliver en aften, hvor man kommer helt tæt på sangene og artisterne bag og hvor omdrejningspunktet for aftenen er sammenhold, gode historier og store talenter. En intimkoncert lidt ud over det sædvanlige.


Læs også

Del artiklen