Fuglsøcentret: 'You're My Heart, You're My Soul'

Thomas Anders, den ene halvdel af pop-dance duoen Mordern Talking, på plakaten på Fulglsøcentret i januar næste år.

Artiklens øverste billede
Du enten elskede eller hadede de to her i 1980'erne, Modern Talking. Den mørkhårede gut, Thomas Anders, er blevet lidt ældre siden da. Han giver en voksen koncert 28. januar på Fuglsøcentret. Pressefoto

Modern Talking hed en berømt og salgbar tysk eksportartikel i 1980’erne, der solgte plader som var det vaskepulver.

Når du hører navnet Thomas Anders, tænker du næsten automatisk på Dieter Bohlen og den legendariske popduo, som begge indtog musikmarkedet sammen i 80’erne.

Du enten elskede eller hadede dem.

Langhårede gymnasielever brugte billedet af duoen som dartskive. De hadede den flade pop, de enkle tekster og de stylede udseende de to herrer prydede ungpigeværelserne med - snehvide tænder og skulderlangt og højt opsat Bundesligahår.

Andre med lyst til at tilbringe weekenden på diskotekerne i hvidt satin elskede derimod de to tyske schlagermusikere.

Modern Talking solgte over 120 millioner plader over hele verden og fik Anders og Bohlen til grine hele vejen ned til banken.

Thomas Anders er nu i en moden alder aktuel med et nyt album ’Cosmic’, og sørme om han ikke også er aktuel på Fuglsøcentret i januar 2020, nærmere bestemt 28. januar, med sit Modern Talking Band.

Der er således rig lejlighed for de, der var unge i 1980’erne til at mærke suset igen på dansegulvet, når popsnedker Thomas Anders intonerer 80’er hits som ’You Can Win If Your Want’, ’Brother Louie’ og ’You’re My Heart, You’re My Soul’.


Læs også

Del artiklen