Kolind+ har inviteret Gæster fredag 22. april

Christian Juncker og hans soulbrother Jonas Breum måtte grundet sygdom melde afbud til en planlagt koncert i Kolind+ i december sidste år. Nu prøve de igen, og denne gang har de sørget for et længere forspil i form af Daniel Jul, en ung spirende sangskriver med begge ben placeret i den nordjyske muld.

Artiklens øverste billede
Sanger, sangskriver og musiker Christian Juncker er klar til koncert i Kolind+ i projektet Gæsterne sammen med sin musikalske soulbrother Jonas Breum. Fotograferet med sin hund Bob Hund. Arkivfoto

Christian Juncker var udset til at give en julekoncert i Kolind+ sammen med sin musikalske soulbrother Jonas Breum i deres fælles projekt, GÆSTERNE i december.

Christian Juncker måtte imidlertid melde forfald grundet sygdom. Måske heldigt nok i betragtning af, at pandemien var i høj kurs på daværende tidspunkt.

Nu fylder pandemien ikke noget længere. Christian Juncker er blevet frisk igen og har ikke taget skade af sin medvirken i det seneste Dansk Melodi Grandprix.

Derfor gør Gæsterne et nyt forsøg på at møde deres publikum i Kolind & omegn fredag 22. april.

’De Livskloge & Dem på Violin’

Christian Juncker kendes nok bedst for liguster-sangen om Mogens & Karen’ - det typiske forstadspar, der »bor lidt længere nede ad vejen« - samt titelsangene til familien Behas maritime eventyr (’Kurs mod fjerne kyster’ – ’Havana’ m.fl.).

I tidligere tider har han været forbi Kolind for at give koncert, og det med stor styrke og applaus fra publikum.

GÆSTERNE radiodebuterede i januar 2020 med P4-singlen ’De Livskloge & Dem på Violin’. En hel del live-koncerter i forsamlingshuse, på kroer og spillesteder gav duoen blod på koncert-tanden, indtil en velkendt pandemi sendte Juncker og Breum i pitstop i pladestudiet.

Her blev albummets 11 sange skrevet og indspillet i en stemning af legelyst og tillid – og godt et år senere udkom resultatet.

Anker Jørgensen

Odenseanske Christian Juncker og vejlensiske Jonas Breum kompletterer hinanden smukt på albummet ’I mørket er der ingen, der skal sidde alene.’
Albummets titel er inspireret af den sang, ’De største er de små’, som duoen leverede til tidligere statsminister Anker Jørgensens 85 års fødselsdag, og som også var titlen på den hyldestplade som en række kunstnere fra Kim Larsen til Allan Olsen udgav til den folkekære mand, mens han endnu boede på tredje sal på Borgbjergvej 1 i Sydhavnen i København.

Jul i april

Dørene åbnes klokken 19 fredag 22. april i Kolind+, så publikum kan komme tidsnok ind og høre forspillet til koncerten med Gæsterne.

Den unge sanger og sangskriver Daniel Jul varmer op, før Gæsterne går på.

Daniel Jul har begge poter placeret i den nordjyske muld. Sangskriveren gør sig i enkle, men komplekse tekster om personlige beretninger og observationer i livet.


Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.