Kino genåbner for tredje gang

Den seneste nedlukning har været hård for den lokale biograf i Grenaa.

Artiklens øverste billede
"Spiderman - no way home" er på plakaten i den genåbnede Kino Grenaa. Pressebillede

Tredje gang er lykkens gang – det siger man i hvert fald. Nia og Gert Skov fra Kino i Grenaa håber, at den gamle talemåde viser sig at være rigtig, når Kino søndag 16. januar atter kan genåbne biografen efter godt og vel en måned med nedlukning på grund af coronasituationen.

Biografejerne, Nia og Gert Skov, lægger ikke skjul på, at den seneste nedlukning har været hård, når man som de brænder for at vise biografpublikummet på Djursland de bedste film. De håber og tror, at publikum vil vende tilbage til biografen, sådan som det skete efter nedlukningerne både i 2020 og 2021, for det viste, at folk stadig gerne vil se film på det store lærred i biografens mystiske mørke. For et er at se en film derhjemme på tv-skærmen, noget andet er at se en film i det medie, den er lavet til – nemlig biografen.

Og så håber Nia og Gert Skov, at den seneste nedlukning bliver den sidste, for det er kompliceret både at nedlukke en biograf og genåbne den med kort varsel. Men først og fremmest glæder de sig til atter at byde publikum velkommen til gode oplevelser på det store lærred.

Spiderman og Gucci

Kino genåbner med den nye Spidermanfilm, som kun gik få dage i december før nedlukningen. Da filmen havde premiere i USA, slog den alle rekorder med hensyn til omsætning, så Nia og Gert Skov ser frem til at vise den for publikum i Grenaa. Ligeledes bliver der mulighed for at se den meget omtalte storfilm om familien Guccis farverige liv.

En premierefilm bliver det også til, når Kino på åbningsdagen viser den amerikanske spændings og actionfilm ”The King´s man.” For børnene viser Kino blandt andre ”Den store røde hund”, som er en rørende historie om en piges kamp for at få lov til at beholde sin hund.

Af andre film, der kommer op i Kino i den kommende tid kan nævnes den nye danske fim om, hvordan det gik de medlemmer af Hvidstengruppen, der ikke blev henrettet, men sendt i kz-lejr i Tyskland .

Nia og Gert Skov arbejder hårdt for at få overblik over, hvilke film der i øvrigt kan vises i Kino i løbet af de kommende måneder, for efter en måneds nedlukning af hele filmbranchen er der en del usikkerhed om, hvilke film der kommer op i biograferne og hvornår.

Nia Skov opfordrer derfor publikum til at orientere sig om biografprogrammet på Kinos hjemmeside. For at sikre, at det er trygt at gå i biografen i Grenaa, overholder Kino naturligvis alle de krav, sundhedsmyndighederne stiller til biograferne i forbindelse med genåbningen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.