Silly love songs i Ørsted Kirke

Kasper Ehlers synger om kærligheden, både den svære og den stormende forelskelse, når han giver torsdagskoncert i Ørsted Kirke.

Artiklens øverste billede
Kasper Ehlers sætter fut i amorinerne i et efterårsmørkt Ørsted torsdag aften, når kirken blænder op for ham og hans guitar. Pressefoto

Sådan lyder det i Thomas Helmigs ørehænger af en ægte popsang. Enkel i sin melodi og i sit budskab, som har sat sig i mangen en ung dame eller herre, der har kunnet spejle sig i de Helmig’ske ord og toner.

Dumme popsange, som Beatlen Paul McCartney skrev om, mens han var forgrundsfigur i bandet The Wings, bliver der mange af torsdag den 11. november i Ørsted Kirke.

Kasper Ehlers, nummer 2 i X-Factor en gang for mange år siden sammen med gruppen Alien Beat Club, er manden, der synger popklassikerne denne aften, så det driver ned af kirkens vægge, og det bliver svært at holde fingrene fra kæresten eller manden/konen. Der er sand kærlighed i luften.

Normalt er Kasper Ehlers forsanger i det store Golden Circle Orchestra, men i Ørsted Kirke er han helt nøgen i musikalsk forstand med stemmen og guitaren som kongeniale medspillere.

Ved koncerten spiller han både egne sange og covernumre.

Gå på rov i kærlighedsbutikken i Ørsted til drømmende toner af Kasper Ehlers, der sikkert bedyrer, at kærligheden varer evigt til alle tider. Love goes on forever, som Love Shop bedyrer det.

Showtime klokken 19. og det er gratis.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen