Suspekt i Pavillonen

Emil Lange varmer op til koncerten 28. oktober.

Artiklens øverste billede

Da Danmark blev Suspekt, skete der noget i det danske musikland. Trioen har i løbet af de seneste år manifesteret sig selv som ét af de absolut stærkeste acts, og torsdag 28. oktober lægger de vejen forbi Pavillonen. Når Suspekt går på scenen, er det altid med en agenda om at overraske, overgå og oversvømme publikum med deres intelligente lydbillede og liderlige tilstedeværelse.

Sindssyge ting

Suspekt udgav februar 2020 albummet Sindssyge Ting. Deres syvende og bedste studiealbum til dato. Et album indeholdende de dominerende singler Vil Du Med….’ft. Tessa og Gonzo, hvoraf sidstnævnte vandt en pris for ’Årets Hit’ ved Zulu Awards 2020, samt at trioen endnu engang sikrede sig prisen for ’Årets Danske Gruppe’ da Danish Music Awards 2020 blev afholdt. Det er et album, som venter på et liv på scenen, og temperaturen kommer til at stige i Pavillonens Centersal, når Suspekt leverer topenergi og vilde sceneshows, som sætter sig i mindekartoteket og udfolder en vanvidsfest af dimensioner. Deres lydbillede er intelligent og knivskarpt, lyrikken kontant og beskidt som ingen andres.

Emil Lange spiller support

Med sine 10 år på bagen er Emil Lange cementeret som en del af den danske dj-elite. Så selvfølgelig har bandet inviteret deres ven og yndlings DJ med på efterårsturnéen rundt om i Danmark. Han er verdensmester i at mærke stemningens bølger, så musikken pulserer i takt til festen. Han bevæger sig mest i de urbane genrer med en mixteknik, der ikke er til at tage fejl af. Med andre ord, så er opvarmningen til Suspekt hermed sikre, konstaterer Pavillonen i en pressemeddelelse.

Billetterne købes på www.pavillonen.dkgs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen