Mandeaften med Lindy i VadsholmStudio

Træning, hygge og mandehørm på mandehold i intensivt forløb.

Artiklens øverste billede

Lindy fra ”Rigtige mænd” kommer torsdag 28. oktober forbi Grenaa. Her er han inviteret til at træne sammen med mandeholdet i VadsholmStudio.

»Vi har et lukket mandehold, som træner sammen i et otte ugers forløb. På holdet er der et fantastisk sammenhold og samtidig støtter de hinanden til at nå et mål, med hjælp fra vores instruktør Kim Bach,« fortæller Andreas Vadsholm i en pressemeddelelse.

Ren mandehørm

Tanken med besøg af Lindy er ifølge Andreas Vadsholm at få en sjov træning og hyggeligt samvær, som slutter af med lidt godt at spise og ren mandehørm.

»Vi elsker at lave events i VadsholmStudio. Denne gang er det de kære mænd, som får en unik oplevelse og det er bare skønt, at de er med på idéen og ser frem til dagen.«

VadsholmStudio har udvidet og er flyttet i lokaler på Aarhusvej. Det har skabt mulighed for en bred vifte af holdtræning og samtidig mulighed for at træne selv.

I øjeblikket er der 32 holdtræningstimer om ugen og et koncept, der gør, at alle kan være med, da der både er morgen, formiddags og aftenhold.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen