Det går Bersærk i Pavillionen

I kølvandet på de hedenske heavy rockere Bersærks tredje album "Sol" giver bandet nu også en koncert på Pavillionen.

Artiklens øverste billede
Bersærk giver heavy rock koncert på Pavillionen 16. oktober. Pressefoto

”Sol” har allerede høstet store anmelderroser og ”Danmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk.

»Publikummet er kendt for at vil komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af helt intense oplevelser med Danmarks næste store tungrock-orkester, Bersærk,« skriver Jesper Jul fra Pavillonen i en pressemeddelelse.

Bersærks nye album ”Sol” er en plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange udspiller sig som altid i bandets mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent. Bersærk udgav også Mulm (2015), Jernbyrd (2018) og Live i Pumpehuset (2019).

I 2021 foregår det live i Pavillonsalen med ståpladser 16. oktober.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen